Rigtig rens er også anti-age

Nu går vi ind i efteråret, hvor luften bliver mere tør og temperaturene koldere, og det reagerer huden ofte på. Varmt vand og sæbe kan være for skrappe sager for en udsat efterårshud, og du kan overveje, at udskifte dit renseprodukt til et, der ikke kræver vand, eller som rengør uden at affedte huden, hvis din hud føles mere stram eller mere tør end den plejer. Holder du din hud i balance, holder du nemlig også alderstegn som rynker, trist teint og slap hud på afstand.

Brug gerne lidt tid på at massere dit renseprodukt godt ind i huden, så det får tid til at virke - og rens det så forsigtigt af med lunkent vand eller en opvredet, blød vaskeklud.

Acai Cleansing Milk renser blidt hele ansigtet og fjerner samtidig effektivt både øjenmakeup og hverdagens almindelige snavs. Den er parfumefri og så mild, at den kan bruges både morgen og aften af alle hudtyper. Mens huden renses blidt og effektivt ved hjælp af et vegetabilsk udtræk fra kokosolie, bliver den forkælet med beroligende aloe vera og rød solhat, fugtgivende mandelolie – og naturligvis Rudolph Cares økologiske acaiolie. 

Endelig en cleanser, som virker genopbyggende og afbalancerende på både tør, sart og fedtet hud, og som kan bruges både med og uden vand. 

Acai Cleansing Milk

Acai Cleansing Milk
 

Acai Cleansing Milk

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Gentle Cleansing Foam

150 ml
265,00 kr.
Please wait..
 

Forever Soft Conditioner Travelsize

50 ml
85,00 kr.
Please wait..
 

Blossom Shampoo Travelsize

50 ml
75,00 kr.
Please wait..
 

Herbal Mint Shampoo Travelsize

50 ml
75,00 kr.
Please wait..
 

Glow Kit

0 ml
995,00 kr.
Please wait..
Share on: