Rudolph Care fylder 9 år

Andrea RudolphFor Andrea og Rudolph Care er februar en helt særlig måned. Det er nemlig vores fødselsdagsmåned, hvor vi år kan fejre, at Rudolph Care fylder 9 år. Og det er med stor stolthed, vi fejrer, at vores økologiske, bæredygtige produkter nu har været på hylderne i 9 år - siden Andrea lancerede Rudolph Care på en smuk vinterdag i 2009.

Vi vil gerne fejre med lidt fødselsdags-forkælelse til dig. Derfor betaler vi din fragt på alle danske ordre med GLS gennem februar måned. Og som et helt særligt fødselsdagstilbud lægger vi en Body Balm 145 ml (værdi 425 DKK) oveni din ordre, når du handler for mere end 800 DKK på vores webshop i hele vores fødselsdagsmåned!

Body Balm

Acai Body Balm


"For mig er Acai Body Balm en uundværlig nødhjælp, når huden er ekstra tørstig. Jeg bruger den som fugtgivende ansigtsmaske, ved massage og som kur mod tør hovedbund."

- Andrea Elisabeth Rudolph

Acai Body Balm er blødhed på krukke. Den bløde balm er fyldt med et udvalg af eksklusive, rene, økologiske olier fra kokos, jojoba, mandel, oliven og acai - og fedtstoffer fra sheasmør og bivoks, der virker som nærende smør for din hud – og forkæler på de dage, hvor din hud fortjener lidt ekstra, kærlig pleje. Der er ikke tilsat vand i balmen, kun de fugtbevarende, lindrende olier og fedtstoffer, og derfor har Body Balm en unik, rig og fyldig konsistens, der efterlader huden fuld af fugt - og med en blød smidighed.
 
Body Balm er en favorit blandt flere af vores kunder – og når man først har stiftet bekendtskab med den eksklusive balm, kan den altså være lettere vanedannende. Balmen kan bruges som hurtigvirkende SOS til tørre hudområder - eller som en fugtgivende kur til hele kroppen: Prøv den forkælende Body Balm efter et bad, når din hud er varm og let fugtig - og mærk, hvordan balmen smelter mellem dine fingre og ind i din hud, når du fordeler den over kroppen. Massér gerne balmen ind i cirkulære bevægelser for virkelig at opnå fuld effekt fra de essentielle fedtstoffer, der trænger dybere ind, når de opvarmes.

Tip: Balmen kan også bruges som en fugtgivende natmaske til dit ansigt, som aftersun efter solrige dage, hvor huden har brug for lindrende nærring – eller til skiferie og vintervejr, hvor huden let kan udtørre i det kolde klima.

Body Balm i skønne omgivelser

En lille solstråle historie fra en trofast Body Balm-bruger
 

”Jeg bruger den som natcreme i ansigtet, til tørre pletter, når jeg har barberet ben, som læbepomade, til tørre hårspidser og røde babynumser – you name it! 

Jeg begyndte at bruge den som natcreme, fordi jeg havde en periode med tør og sart hud, og den har virkelig gjort underværker for min hud. Siden jeg begyndte på det, har min hud haft nøjagtig den fugtighed, som den har brug for, og den er altid pæn. Og det kan konfirmeres af den kosmetolog, jeg har gået hos længe – hun er dybt imponeret over den forskel, der er sket. Jeg bruger den kun som natcreme, da den jo altså tager lidt tid at trænge ind. Min hud når simpelthen ikke at suge den fede balm til sig hurtigt nok om morgenen, og jeg kan ikke lide at glinse alt for meget. Så om dagen bruger jeg Anti-Stress cremen.

Min mor bruger Balmen både som dag og natcreme. Hun er om muligt endnu større fan end mig og giver alle sine veninder vidundermidlet i gave. Hun anbefaler den til højre og venstre. Hele Trekantsområdet er snart smurt ind i Body Balm.” 

- Signe Muusmann

Pst.... Hold godt øje med vores Instagram (@rudolphcare) og Facebook, når vi traditionen tro fejrer fødselsdag med en helt særlig konkurrence fra d. 9. februar 2018.

Share on: