Rudolph Care gaven til værtinden

Om du vil sætte pris på en kær ven for at ledsage dig i et varmt venskab, eller om du rent faktisk skal til julefrokost og mangler gave, har vi her samlet en værtinde-gave-guide til dig. 

Rudolph Care gaver til værtindegave

Et sæt til håndvasken

Acai Hand Cream og Silky Soap er et godt gave-sæt – og den perfekte accessory til badeværelset, der både pynter, vasker rent og nærer huden. (Acai Hand Cream 295,-  Silky Soap 125,-)

Olie-parfume i taske-proportioner

Vores signaturduft i en 8 ml parfumerulle. En ideel gave, som man bestemt ikke må vurdere på størrelsen – de delikate dråber spreder nemlig fyldige noter af hverdagsluksus med sin rene duft af Rudolph Care. (Signature Notes Huile de Parfum Purse Edition, 245,-)

Dele-balm i rejsestørrelse

En helende balm til mor og baby – hvis din værtinde er gravid, lige har født eller har småbørn, er Mommy & Me en vidunderlig og universel gave, som kan deles i familien. (Mommy & Me Travelsize, 245,-) 

En æske med klassikere

Bodyguards In a Box er til værtinden, der er sætter pris på luksus i de mest basale hverdagsprodukter. Body lotion, deodorant, håndcreme og kropssæbe venter i den smukke æske designet af Cecilie Elisabeth Rudolph. (Bodyguards In A Box, 495,-)

Den til hænderne

Hvis der findes en værtindegave-klassiker, var det denne. Acai Hand Cream er indbegrebet af en god gave, og med sine 100 ml passer den ind de fleste steder. Vi elsker selv at have en som fast inventar i tasken eller på skrivebordet. (Acai Hand Cream 100 ml, 245,-)

Den til hele kroppen

Acai Body Lotion er en klassiker. De 100 ml passer perfekt ned i sportstasken og i rejsekufferten.  (Acai Body Lotion 100 ml,  245,-)

Forær det frie Rudolph Care-valg

Hvis tvivlen bliver for stor, kan du altid give det store valg videre med et gavekort til vores webshop. Vi pakker det pænt ind i en gaveæske og sender til dig. Køb gavekortet her

Køb værtindegaven her

 

Silky Soap

200 ml
125,00 kr.
Please wait..
 

Acai Hand Cream

200 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Signature Notes Huile de Parfum purse edition

8 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Mommy & Me Travelsize

45 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Bodyguards in a box

0 ml
495,00 kr.

Udsolgt

 

Acai Hand Cream

100 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

100 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Gavekort