Rudolph Care hylder kærligheden

"At hylde kærlighed og mangfoldighed synes vigtigere end nogensinde før. Jeg kan aldrig få nok af kærlighed og jeg synes man skal gøre sig umage med at elske hver eneste dag. Om det er kærlighed til dine venner, til lækker mad, til kolde havdyp og ikke mindst til sig selv." Andrea

Acai Anti-ageing Facial Oil er koncentreret hudplejeluksus, som optimerer huden med de unikke egenskaber fra acaibærret i sin reneste form. Desuden udmærker acaibærret sig ved at matche hudens molekylære opbygning. Det betyder, at Acai Anti-ageing Facial Oil kan trænge dybt ind i huden og tilføre fugt, elasticitet og glød indefra. Det er ren kærlighed til din hud.

Acai Anti-ageing Facial Oil har vundet flere priser, bl.a. Danish Beauty Awards (2010), Cosmopolitan Beauty Award i Norge (2011) og ”Årets Økoklassiker” fra det norske Stellamagasinet (2013 og 2014).

Du kan få fingrene i de tre limeted edition æsker på Rudolphcare.com og i Magasin fra fredag den 12. august. Hvis du har lyst til at se nærmere på de fine æsker, så kom forbi Magasin Kgn. Nytorv i næste uge hvor vi står klar med kærlighed og kostbare olier. 

Rudolph Care Label - Limited Edition
 

His & His Facial Oil

30 ml
995,00 kr.
Please wait..
Rudolph Care Label - Limited Edition
 

Her & Her Facial Oil

30 ml
995,00 kr.
Please wait..
Rudolph Care Label - Limited Edition
 

Her & His Facial Oil

30 ml
995,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
Share on: