Rudolph Care på Copenhagen Fashion Summit

Rudolph Care er officiel beauty partner til Copenhagen Fashion Summit som er verdens førende event for bæredygtig mode Maj 2018Copenhagen Fashion Summit er verdens førende event for bæredygtig mode, og i år løber eventet af stablen for sjette gang. Højest på Copenhagen Fashion Summits dagsorden er at sammenbringe beslutningstagere i modeindustrien til samtale og diskussion af industriens miljømæssige, sociale og etiske problematikker. Copenhagen Fashion Summits værdier og visioner stemmer i høj grad overens med vores i Rudolph Care, og derfor er vores samarbejde meningsfyldt.

Rudolph Care på Copenhagen Fashion Summit
 

Måske du alligevel undrer dig over, hvad vi, Rudolph Care, som skønheds-brand laver på en konference for bæredygtig mode? Som officiel beauty partner er vores fornemmeste opgave at tilføje Copenhagen Fashion Summit et bæredygtigt skønheds-præg. Rent fysisk kommer vi til at være til stede back-stage, hvor vi sørger for at give alle talere et smukt, naturligt og ikke mindst helt og aldeles bæredygtigt look - inden de indtager pladsen på talerstolen. 

Til stor beundring og inspiration
 

Copenhagen Fashion Summit er et event, vi ser frem til med sommerfugle i maven, fordi det giver en enestående mulighed for yderligere at udbrede budskabet om vigtigheden af bæredygtighed. Stillingstagen til bæredygtighed vokser i styrke, efterspørgsel og aktualitet, og vi er vilde med, at der findes et event som Copenhagen Fashion Summit, som formår at manifestere vigtigheden af bæredygtighed i modeindustrien.

Andrea Rudolph og Rudolph Care på Copenhagen Fashion Summit

Drømmen om det oplagte samarbejde
 

Hos Rudolph Care drømmer vi om, at skønhedsindustrien en dag kunne blive taget under vingen af et event som Copenhagen Fashion Summit. Ligesom modeindustrien er skønhedsindustrien en industri som sviner, og vi savner derfor et intitiativ, som kunne tvinge de store beslutningstagere i vores industri til at tage stilling og ansvar. Vi er inspirerede af Eva Kruse og Copenhagen Fashion Summits måde at få modeindustrien til at tage ansvar, og vi drømmer om det samme for vores skønhedsindustri. Mode- og skønhedsindustrien er komplimenterende universer, som konstant inspirerer hinanden, og derfor ville vi elske at se begge industrier samlet om samme sag, og i fællesskab tage ansvar for vores aftryk. Så, Eva Kruse, nu er ønsket sagt højt!

 

Copenhagen Fashion Summit løber af stablen fra d. 15-16 maj 2018 i DR Koncerthuset. 

 

Toilettaske

0 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Moisture Delight

50 ml
395,00 kr.
Please wait..

Andrea om bæredygtighed og Rudolph Care

Bæredygtighed. Hvad vil det egentlig sige? Er det økologi? Er det sparepærer og korte brusebade?...
Share on: