Rudolph Facial Care

Vidste du, at der findes to velværebehandlinger med Rudolph Care produkter (og at du kan finde din behandling og behandler lige her)? Jeg besøgte Sara Jordell i Valby for, at give mig og min krop lidt omsorg. Hun har været med til at udvikle behandlingerne og kender både produkterne og behandlingerne så godt, at hun underviser andre behandlere i dem.

Hos Sara starter Rudolph Facial Care behandlingen med, at jeg bliver puttet under en dyne på behandlings-briksen. Dynens tyngde og varme fornemmelse får min krop til at falde til ro, og udsigten til halvanden times fred og forkælelse er næsten overvældende.

Sara starter i fodenden. Hun masserer let mine fødder og beder mig om at trække vejret roligt og dybt, og selvom det føles lidt mærkeligt, at få fødderne inddraget i en ansigtsbehandling, så giver det god mening. Det får nemlig hele kroppen til at lande på briksen. Mærke, at den er lige her. Glemme stress og travlhed for en stund. Jeg mærker roen brede sig og synker lidt længere ned i madrassen.  

Mit ansigt bliver renset på blideste vis – med en blanding af Cleansing Foam og Facial Scrub Mask. En kombination, der både føles, men også lyder helt vidunderligt. Sådan lidt… knitre-knasende og meget velduftende. Sara bruger lang tid på at massere produkterne ind i ansigtet, og jeg har næsten ikke lyst til, at hun skal stoppe – det føles bare så rart. Men så renser hun skrubbekornene af med et varmt håndklæde, og går i gang med let at massere Anti-ageing Serum og Facial Oil på, og det elsker min hud om end endnu mere end renserutinen.

Sara går til og fra mit ansigt for også at massere mine hænder og arme med Acai Body Balm, trykke på mine fødder, og massere min hovedbund. Hun benytter sig af forskellige massage- og akupressurteknikker som lifting og massage af bindevævet for at få musklerne til at slappe af og spændinger til at slippe. Der er zoneterapi på både fødder og ansigt, der booster og balancerer organer, lymfe- og nervesystemet, sammen med kranio-sakral terapi. Det er omfattende og det er vidunderligt. Og jeg ligger bare og håber inderligt på, at hun aldrig holder op.

Det ender med at blive halvanden time i total afslappet tilstand, med konstante kuldegysninger i hovedbunden af ren nydelse og en krop, der bagefter er så tung og tilfreds, at cykelturen hjem virker ganske uoverskuelig. Jeg oplever, at jeg slapper så meget af, at jeg næsten falder i søvn. Sara kalder det at ’tjekke ud’ og det er meget rammende. Jeg tjekker faktisk så meget ud, at jeg hører mig selv snorke, da jeg vågner med et sæt. Men det er helt normalt og faktisk også meningen med behandlingen, ifølge Sara. Efter behandlingen er jeg tung, træt, glad og fuldstændig afslappet. Jeg kan mærke at min krop arbejder og jeg kan mærke, at min hud er blevet rørt ved på en helt anden måde end jeg nogensinde selv ville kunne. 

Det er ikke en behandling, du skal vælge, hvis du har et hudmæssigt problem, du vil have rettet op her og nu. Behandlingen er holistisk og arbejder på at løse årsagen til dine ubalancer dybt og indefra. Det er ikke et overfladisk quick fix. Der er heller ingen smertende dybderens involveret – udelukkende nydelse, og det føles himmelsk. Pointen er nemlig, at behandlingen skal være en total luksusoplevelse for ansigt, krop og sind. Og det er det. Intet mindre.

Kærlig hilsen, Stinne 

 

Ps. Det her er Sara Jordell, og du kan læse mere og hende og behandlingerne lige her.

 

 

Acai Facial Scrub Mask Travelsize

25 ml
85,00 kr.
Please wait..
 

Gentle Cleansing Foam Travelsize

50 ml
95,00 kr.
Please wait..

Signatur-behandlinger

Acai Organic Facial Care & Acai Organic Mama Care

Acai Body Balm

Acai Body Balm
 

Acai Facial Mist Travelsize

30 ml
85,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..
Share on: