Rudolph Sun ingredienser

 

Havtorn på strandstien og æbler i hegnet. Duftende gule rapsmarker langs landevejen og vild kamille i grøftekanten. Inspirationen til Rudolph Sun er nordisk, og flere af ingredienserne vokser vildt i Danmark.


Rapsolie har et højt naturligt indhold af E-vitamin, som beskytter effektivt mod frie radikaler. Hjælper med at bevare hudens smidighed og elasticitet og udsætter
dermed hudens naturlige ældningstegn.

Æbleekstrakt har en imponerende anti-ageing effekt. Det koncentrerede ekstrakt stimulerer effektivt hudens cellefornyelse. Efter blot 6 dage øges celledelingen med 16 %.

Bivoks er en blanding af pollen, plantevoks og sekret fra bierne. Efterlader en fin beskyttende hinde på huden og tilfører blødhed og elasticitet.

Agurkeekstrakt er rig på C-vitamin, aminosyrer, proteiner, lipider og mineraler som magnesium, kalium og silica. Beroliger og lindrer irritationer, mindsker hævelser, tilfører fugt og reducerer fine linjer. 

Havtorn hører til de rigeste og mest usædvanlige lokale frugter. Har et højt indhold af C-vitamin og en anti-ageing effekt. God til sensitiv, tør, solbrændt og stresset hud.

Kamille har en god beroligende effekt på huden. Lindrer irritation, rødme og kløe.

Hvedekimolie har en høj koncentration af både B-, D og E- vitamin. Virker antioxidant og anti-inflammatorisk. Fremmer hudens naturlige celledannelse og giver nyt liv
og næring til tør, moden og beskadiget hud.


Her kan du se alle Rudolph Sun ingredienser fra A-Z

Rudolph Ingredienser fra A-Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Rudolph Sun Ingredienser fra A-Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z