Rudolph Sun Ingredienser fra A-Z

A

Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer: Stabilisator.

 

Alcohol Denat.: Virker kølende på huden.

 

Allantoin: Stammer fra lægeplanten kulsukkerrod. Allantoin fremmer hudens naturlige helingsproces.

 

Aloe Barbadensis Leaf Extract (aloe vera): Hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, bevarer hudens fugtighed og regulerer syrebalancen. Indeholder et utal af antioxidanter og vitaminer. Har en kølende effekt og dulmer både rødme og kløe. God til at forebygge degenerering af huden.

 

Aminomethyl Propanol: En del af solfilteret og tilsat som solfilter stabilisator.

 

Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer: Vandfortykker der giver meget lette vandige geler, med sensoriske oplevelser.

 

Argania Spinosa Extract (Argan): Argan er rig på vitaminer og essentielle fedtsyrer, som kan give anti-aging egenskaber, til at hjælpe, nære og fugte hud og hår. 


Anthemis Nobilis Flower Water (kamille): Virker beroligende. Især god til sart hud. Gavnlig for alle former for hudirritation, rødme og kløe.

 

Ascorbic acid:Vitamin C

 

Aqua (vand): Bærestof

 

B

Benzoic Acid: Mild konservering

Brassica Campestris Seed Oil, Brassica Napus Seed Oil (rapsolie): Effektiv olie med højt indhold af naturlig tocopherol (vitamin E), hvilket beskytter mod frie radikaler og beskytter derfor huden mod yder forurening og uv-belastning.

 

Butyrospermum Parkii Butter (sheasmør): Vegetabilsk fedt, som er rig på umættede fedtsyrer og vitaminer. Har anti-ageing og anti-inflammatoriske egenskaber. Særdeles godt til at blødgøre og regenerere huden. Har en beskyttende virkning, idet de gavnlige fedtstoffer ikke fjernes fra huden, når man vasker sig.

 

Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine: Kemisk UVA-filter, som har en synergieffekt på UVB-filtre og andre UV-filtre.

 

C

Ceteareth-12: Vegetabilsk olie i vand-emulgator og stabilisator.

 

Ceteareth-20: Vegetabilsk olie i vand-emulgator og stabilisator.

 

Cetearyl Alcohol: Vegetabilsk olie i vand-emulgator og stabilisator.

 

Cetyl Palmitate: Vegetabilsk olie i vand-emulgator og stabilisator.

 

Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer (LexFeel): 100% naturlig og bæredygtig emollients. Egnet som alternativ til silikone for at opnå en bedre skinfeeling. Anvendes til at reducere fedtetheden af naturlige olier.

 

Cera Alba (bivoks): Tilfører struktur og konsistens til produktet. Giver en god fornemmelse på huden, og resultatet er blød og elastisk hud.

 

Cucumis Sativus Extract: Agurkeekstraktet medvirker til at lindre, dulme og berolige hudirritationer og mindske hævelse. Består af aminosyrer, proteiner, lipider og C-vitamin. Indeholder også mineraler såsom magnesium, kalium og silica. Sidstnævnte reducerer fine linjer. Har anti-inflammatoriske og anti-kløende egenskaber. Hjælper på forbrændinger og insektbid, idet ekstraktet er fugtregulerende og fugtgivende.

 

C12-15 Alkyl Benzoate: Vegetabilsk olie. God til at opløse solfiltre, så de kan indgå i hele slutproduktet.

 

C18-36 Acid Triglyceride: Giver konsistens.

 

Citric Acid: PH-regulator

 

Cocos Nucifera Oil: Kokosolie har gode blødgørende egenskaber, og dens struktur gør at den er god for tør, kløende og sensitiv hud.

 

D

Dehydroacetic Acid: Mild konservering.


Dibutyl Adipate: Vegetabilsk olie, som har en høj spredningsevne. God til at opløse solfiltre, så de kan indgå i hele slutproduktet. Giver ikke fedtet hud og tørrer hurtigt ind.

 

Diheptyl Succinate: 100% naturlig og bæredygtig emollients. Egnet som alternativ til silikone for at opnå en bedre skinfeeling. Anvendes til at reducere fedtetheden af naturlige olier.

 

Distarch Phosphate: Giver creamer en god konsistens. Fjerner klæbrighed. Giver nem spredning uden at hvidte eller skinne.

 

Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate (Uvinul A Plus): Kemisk UVA-filter.

 

Diethylhexyl Butamido Triazone: Kemisk UVB-filter.

 

E

Ethylhexylglycerin: Multifunktionel. Forbedre produktets følelse på huden og booster konserveringen.

Ethylhexyl Triazone: Kemisk UVB-filter.

 

F

Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract: Friske celler fra jordbær. Perfekte til at tone og rense huden og samtidig give friskhed og velvære. Har et højt indhold af Magnesium og Calcium, har en god anti-hyaluronidase aktivitet, som hjælper til at holde på fugten i huden.

 

G

Glycerin: Vegetabilsk fugtighedsgiver udvundet af kokos- og/eller palmekerneolie. Optimal fugtgiver til huden. Hjælper både til at tilføre og binde fugten. Virker også blødgørende.

 

Glyceryl Stearate: Vegetabilsk olie i vand-emulgator og stabilisator.

 

H

Helianthus Annuus Seed Oil (solsikkeolie): Rig på oliesyre. Indeholder vitamin A, D og E. Indeholder lecithin og umættede fedtsyrer, hvilket gør olien god til tør, beskadiget eller moden hud. Giver masser af fugt.

 

Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (Havtorn): Har et højt indhold af vitamin C, og har adstringerende og anti-intlammatorisk effekt. Beskytter mod frie radikaler, og har derved anti-rynke effekt.

 

Hippophae Rhamnoides Fruit Oil (havtornfrugt): Hører til de rigeste og mest usædvanlige lokale frugter. Er vildtvoksende i sandede områder. Har et højt indhold af vitamin C og har en astringerende og anti- inflammatorisk effekt på huden. Beskytter mod frie radikaler og har derved en anti-ageing effekt. Har en særlig effekt på tør, sensitiv, solbrændt og stresset hud.

 

Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer: Giver vandfasthed.

 

Hydrogenated Starch Hydrolysate (sorbitol): Befugtningsmiddel og hud-konditioneringsmiddel. Virker blødgørende på huden.

 

Hydrogenated Vegetable Oil: Giver konsistens.

 

Hydrolyzed Wheat Protein (hvedeprotein): Tilfører fugt og gør huden smidig og blød. 

 

M

Magnesium Stearate: Stabilisator

 

Methyl Diisopropyl Propianamide: Giver en langvarig topisk afkølings følelse.

 

Mica, CI 77891, CI 77491, Magnesium Stearate: Guld glimmer konserveret med mild Magnesium Stearate.

 

P

Parfum: Naturlig parfume fri for de 26 allergene parfumestoffer.

 

Polymethyl Methacrylate: En del af solfilteret og tilsat som solfilter stabilisator.

 

Potassium Sorbate: Mild konservering.

 

Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid: Mild konservering.

 

Phenoxyethyl Caprylate: Vegetabilsk olie, som har en høj spredningsevne og er derfor god til at opløse solfiltre. Giver ikke fedtet hud og tørrer hurtigt ind.

 

Propanediol: Stammer fra sukker. Har en rensende og konserverende effekt.

 

Propylene Glycol, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (Havtorn): Vildtvoksende i sandede områder. Har et højt indhold af vitamin C, og har adstringerende og anti-inflammatorisk effekt. Beskytter mod frie radikaler, og har derved anti-rynke effekt. 

 

Pyrus Malus Fruit Water (æble ekstrakt): Har en energigivende egenskab for huden med anti-ageing effekt. Holder huden frisk og spændstig.

 

R

Rubus Chamaemorus Fruit Extract: Cloudberry (Hjortronbær). Indeholde mineraler calcium og magnesium. Vitamin A, C & E og har Antibacterial, antioxidant, anti-inflammatorisk og  fugtgivende effekt. 

 

S

 

Saccharide Isomerate: Stammer fra sukker. Effektiv fugtgiver og fugtbevarer. God til tør og normal hud. Giver blødhed og smidighed til huden.

 

Shea Butter Ethyl Esters: Har unik sensoriske egenskaber sammenlignet med andre shea butter baserede ingredienser. Blødgører, tilfører fugt og smidighed samt forstærker hudens naturlige elasticitet.

 

Sodium Benzoate: Mild konservering.


Sodium Citrate: Stabilisator.


Sodium Hydroxide: pH-regulator.


Sodium Laureth Sulfate: En del af solfilteret og tilsat som solfilter stabilisator.

 

Sodium PCA: Fugtighedsbevarende aminosyrekompleks, som er udvundet af vegetabilske råstoffer. Øger effektivt optagelsen af fugt i huden.

 

Sodium Polyacrylate Starch: Vandfortykker der giver sorbet gel og mousses.

 

Sorbic acid: Mild konservering

 

Sorbitol: Befugtningsmiddel og hud-konditioneringsmiddel. Virker blødgørende på huden.

 

Stearyl Stearate: Tilfører struktur og konsistens til produktet. Giver en god fornemmelse på huden, og resultatet er blød og elastisk hud.

 

T

Tocopherol (E-vitamin): Naturlig antioxidant, som beskytter mod frie radikaler og produktet mod harskning. E-vitamin er desuden med til at bevare hudens elasticitet og smidighed.

 

Tocopheryl Acetate: Antioxidant, som beskytter huden mod frie radikaler. Er fugtgivende og giver elasticitet og glathed til huden.

 

Triticum Vulgare Germ Oil, Tocopherol (hvedekimolie): Fuld af vitaminer, antioxidanter, kalcium, fibre og proteiner. Indeholder store mængder af den kraftfulde antioxidant vitamin E, som beskytter hudceller og er god til tør, moden, dehydreret og beskadiget hud. Har anti-inflammatoriske og antioxidante effekter.

 

X

Xanthan Gum: Naturlig og biologisk nedbrydeligt fortykningsmiddel og konsistensgiver.

Rudolph Ingredienser fra A-Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Rudolph Hair ingredienser fra A-Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Rudolph Sun Kids ingredienser fra A-Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z