Rudolph-teamets solfavoritter

SOFIE

After Sun Shimmer Sorbet vil jeg bruge på bare stænger hele sommeren, på job, til fest og på ferie. Den er mega flot og diskret uden at man kommer til at ligne en disko-kugle. Derudover er jeg så solforskrækket, at min ansigt altid er dækket af høj faktor, så Sun Face Cream SPF 50 er absolut min ven.  

 

LOUISE

Jeg bruger Sun Face Cream SPF 15 eller SPF 30 som dagcreme hele sommeren, sammen med Anti-Ageing Serum. Man kan sagtens lægge en pæn make-up ovenpå solcremen, for den har ikke tendens til at fedte. Aftersun Repair Spray er også en af mine favoritter. Den dufter dejligt, er reparerende, kølende og super nem at bruge til både børn og voksne. Den stopper eventuelle forbrændinger og begynder at pleje huden med det samme. Jeg sprayer den på hele kroppen eller bare der, hvor jeg har fået for meget sol. Den kan også bruge til trætte og hævede ben, selvom solen ikke skinner.

CAMILLA D.

Mine musthaves til sommertasken er Sun Face Cream SPF 30, som giver mig beskyttelse og den smukkeste naturlige glød gennem dagen. Den er også fantastisk at bruge sammen med lidt mineralpudder til sommerens fester eller festivaler. Men jeg må også nævne min nye bedste ven, som er After Sun Shimmer Sorbet. Den giver min hud masser af fugt efter en dag udenfor i solen, og især den fine glød som den efterlader på huden, glæder jeg mig til at bruge til en masse fine sommerkjoler.

 

JANE

Der skal jo flere produkter til; Sun Face Cream SPF 30 og Sun Body Oil SPF 30, som jeg ikke vil undvære. Jeg er helt klart mest til olien, fordi jeg synes, den er lynhurtig at smøre ud, og det tæller, når man har besluttet sig for strandtur! Og så glæder jeg mig helt vildt til at bruge vores nye After Sun Shimmer Sorbet. Det er et helt genialt produkt, som giver den smukkeste shimmer-effekt. Jeg bruger den faktisk også uden at have været i solen, fordi den virkelig skinner på den virkelig pæne måde.

HEIDI

Mine favoritter er Sun Face Cream SPF 30, fordi den beskytter mig mod solens skadelige stråler, samtidig med at den også har det koncentrerede æbleekstrakt, som effektivt fornyer celleproduktionen, så min hud bevarer sin spændstighed. Og så er konsistensen perfekt.

I år skal jeg bruge Sun Body Lotion SPF 30 Shimmer til kroppen. Jeg er super glad for vores normale Sun Body Lotion SPF 30, men i år vil jeg nyde det diskrete strejf af glimmer.

 

DORTHE

Der er faktisk ingen af vores solprodukter, jeg kan undvære, men jeg vil klart fremhæve Sun Face Cream SPF 30 og After Sun Shimmer Sorbet til mig, og så Sun Kids til ungerne. Vi skal holde sommerferie i vores sommerhus i Rørvig, og satser på lækkert, dansk sommervejr – og masser af solcreme.

 

CAMILLA S

Jeg kan absolut ikke undvære vores Kids Sun Lotion SPF 30. Med tre aktive gutter i huset, der elsker at bade, er den familiens optimale solcreme.

Efter næsten et år på vores sejlbåd, hvor vi kun brugte denne creme, og ingen af os blev forbrændt, findes der ikke en bedre solcreme i mit liv. Men når det er sagt, så kommer jeg også til at bruge den nye Sun Body Shimmer SPF 30 – perfekt beskyttelse med et strejf af glamour – elsker den!

 

CECILIE

Jeg vil ikke undvære vores nye Sun Body Lotion Shimmer Edition. Jeg har simpelthen glædet mig til for alvor at tage hul på den, lige siden den kom på lager. Jeg skal bare glitre hele sommeren… Som jo selvfølgelig bliver lang! 

 

ANNETTE

Jeg kan ikke vælge, og har faktisk alle Rudolph Cares solprodukter med til vores spanske sommerhus. Sun Stick SPF 50 bruger jeg til min næse, hver gang jeg er i solen, for den bliver altid rød! Og så SPF 30 til krop og ansigt. Denne sommer skal aftenbadet afsluttes med vores nye After Sun Shimmer Sorbet, og jeg glæder mig til at nyde, at den virker kølende på huden, og så selvfølgelig det gyldne strejf, som bliver et godt match til den hvide sommerkjole.

 

JOSEPHINE

Jeg har altid Sun Face Cream SPF 30 i tasken om sommeren. Min hud er meget lys og der skal intet til før, jeg ligner en rød tomat. Især næse og kinder er udsat, så jeg elsker vores ansigtssolcremer. De er lette at smøre ud, fedter og hvidter ikke, men giver huden en fin glød og selvfølgelig god solbeskyttelse. Ansigtssolcremen giver også masser af fugt, så jeg behøver kun min serum under om sommeren. 

 

STINNE 

Udover Sun Face Cream 50 til at holde mine hormonpigmentering i panden i ave, så kan jeg ikke undvære Sun Kids Lotion SPF 50. Det ender tit med at blive den, jeg bliver smurt ind i, når ungerne også tvangsindlægges til indsmøring. Jeg har dog også Sun Body Oil SPF 30 i baghånden. Den er god, når det skal gå hurtigt, fordi den er så nem at smøre ud. Bonus er så, at olien gør min hud gylden og lækker at se på.

 

JULIE

Sun Body Oil SPF 30 er mit yndlings sommerprodukt. Det er en let olie, der både giver huden en flot glød og masser af fugt, men den trænger hurtigt ind og efterlader ikke huden fedtet. Vigtigt! Olien er ideel fra morgenstunden, hvis det skal gå hurtigt – jeg plejer at spraye olien over hele kroppen, lade den tørre ind. Jeg bruger dog ikke olien i mit ansigt – der holder jeg mig altid til min Sun Face Cream SPF 30, som erstatter min ansigtscreme i sommermånederne.


 

Keep that summer glow

 

Acai Facial Scrub Mask

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Scrub

200 ml
325,00 kr.
Please wait..

En snak om solen med Hans Christian Wulf

 

Sun Body Lotion SPF 15 - Shimmer Edition

100 ml
145,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30 - Shimmer Edition

100 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Aftersun Shimmer Sorbet

100 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Sun Face Cream SPF 15

50 ml
225,00 kr.
Please wait..

Go Green #8: Koralvenlig solcreme

Vidste du, at solcreme kan påvirke livet under havets overflade? Læs hvordan du sikrer, at dit valg...
Share on: