Rudolph-teamets sommerfavoritter

Læs med når alle medlemmer af Rudolph Care familien peger på deres favoritter til sommeren, som bærer præg af alt fra solcreme , selvbruner , body balm og eksfoliering

Helene: ”Jeg bruger A Hint of Summer med næsten alt i øjeblikket - jeg blander den både i min solcreme og bodylotion. Den gør benenes overgang fra vinterblege til sommerbrune mere tålelig :-) .. Det er også vigtigt for mig, at min hud er eksfolieret. Jeg blander Acai Cleansing Foam med Acai Facial Scrub Mask – det får eksfolieringen til at virke lettere, og det, synes jeg, er skønt her i sommervarmen.” 

Andrea: ”Jeg elsker badeværelse-tid, og det har jeg lidt mere af her om sommeren. I år er jeg især vild med vores After Sun Repair Spray, som er skøn at bruge efter en dag i solen – og så er den supernem at fordele med sin praktiske forstøver. Jeg elsker måden, hvorpå den ’slukker’, reparerer og plejer huden med de mange nærende ingredienser fra blandt andre kamille, aloe vera og agurkekstrakt. Man kan sagtens bruges After Sun Repair Spray alene, men jeg elsker at følge op med vores Acai Body Lotion, fordi det giver mig ekstra smidig og smuk hud.”

Rudolph Care teamet peger på deres yndlingsprodukter til sommeren i mellem de mange økologiske, bæredygtige og luksuriøse hudplejeprodukter

Camilla: ”Min absolutte yndlingskombination i disse varme måneder er Acai Anti-ageing Serum sammen med Sun Face Cream SPF 30. Begge har en let konsistens, som hverken fedter eller klister, men stadig holder min hud gennemfugtet og smidig hele dagen. Disse to er et perfekt makkerpar!” 

Dorthe: "Det er jo svært at vælge, men jeg elsker især Sun Body Lotion SPF 30 Shimmer Edition, da jeg synes at shimmeret gør noget ved konsistensen, som er helt blød, cremet og lækker. Efter en solrig dag bruger jeg After Sun Shimmer Sorbet, som jeg også dupper på kindben og tinding, efter jeg har lagt min makeup – det giver mig et fint og festligt sommerlook :-)"

Serum under din solcreme er en kombination vi ikke vil undvære i sommermånederne

Annette: "Jeg eeeelsker at give mine fødder et skønt fodbad ude på terrassen. Jeg skrubber gerne fødderne heftigt med Acai Facial Scrub Mask, hvorefter jeg topper med masser af Acai Body Balm, før sokkerne skal på, og dynerne kalder. Dagen derpå er der dømt skønne, bløde sommerfødder.”

Cecilie: "Denne sommer bruger jeg vores shimmer-produkter. Inden jeg går udenfor om morgenen, påfører jeg vores Sun Body Lotion SPF 15 Shimmer Edition. Jeg synes, at den giver min hud ekstra glød, og den får mig til at føle mig godt tilpas, når jeg har bare ben. Om aftenen bruger jeg vores After Sun Shimmer Sorbet - den fremhæver min sommerglød og beroliger min varme, solmættede hud." 

Body Balm i skønne omgivelser

Line: “Jeg elsker at mixe A Hint of Summer med Sun Body Lotion SPF 30 Shimmer Edition – den kombination redder selv de blegeste ben” 

Jane: "Jeg er lige kommet hjem fra Spaniens dejlige sol, og her opdagede jeg den bedste combo: After Sun Repair Spray efterfulgt af Acai Body Balm. Ofte har jeg ikke tålmodighed til at vente på, at Acai Body Balm absorberes i huden (heller ikke når jeg er på ferie...), men hvis huden er fugtet med After Sun Repair Spray først, er det som om balmen absorberes hurtige og lettere i huden. Denne kombination giver en lækker, plejet og gennemfugtet hud." 

Vores favoritter skifter med årstiden i Rudolph Care, men enkelte klasikere går igen. Især After Sun er på programmet når teamet peger på deres sommerfavoritter.

Pernille: "I øjeblikket er jeg i gang med at teste rutiner, men et must her om sommeren er Sun Face Cream SPF 30 til mit ansigt. Udover det er jeg blevet rigtig gode venner med Acai Cleansing Foam, Acai Anti-ageing Serum og Acai Anti-ageing Facial Oil i min aftenrutine."  

Josephine: "Med en meget lys hud, som har svært ved at tåle solen, er både solcreme og selvbruner fast inventar på min badeværelseshylde om sommeren. Jeg blander en dråbe A Hint of Summer i min Sun Face Cream SPF 30 – og lidt flere i min Sun Body Lotion. På den måde får jeg lidt farve i kinderne og på benene, imens jeg stadig beskytter min hud i solen."

Vi deler vores personlige sommerfavoritter som bærer præg af kærlighed til en bred vifte af vores mange økologiske og luksuriøse hudplejeprodukter

Julie: "Et perfekt makkerpar til min sommer er Sun Body Oil SPF 30 og After Sun Shimmer Sorbet. Sololien er ekstra god til bare ben og arme, da den både beskytter, men også giver fugt og glød. After Sun Shimmer Sorbet er et af mine absolutte yndlingsprodukter hele året rundt. Konsistensen er så let og lækker, og cremen giver øjeblikkeligt huden et glitrende fugtboost. Et lille tip er at køre fingrene gennem dine hårspidser, når du har brugt den - så vil dit hår også nyde godt af det glitrende mineral og plejen fra produktet.”

Camilla S.:”Jeg kommer til å dra på ferie med A Hint of Summer og vår deilige Sun Body Lotion SPF 30 Shimmer Edition. Jeg elsker det lille ekstra solkremen med shimmer gir min hud, og med hjelp av min favoritt selvbruner må det bli en super ferie kropp”

Læs med når hele Rudolph Care holdet deler deres personlige sommerfavoritter og kombinationer, som bærer præg af kærlighed til især selvbruner, solcreme, after sun og eksfoliering

Louise: "Jeg elsker at bruge Acai Cleansing Foam hver dag som et morgenritual. Og ca. to gange om ugen smører jeg Acai Facial Scrub Mask i ansigtet om morgenen, inden jeg går i bad. Imens den virker, spiser jeg morgenmad, sætter en vask over eller smører madpakker (i omkring 30 minutter). Herefter bader jeg, hvor jeg bruger ét pump Acai Cleansing Foam til at få olierne fra masken til at løsne sig hurtigere. Det giver en lækker, fugtet hud under solens varme stråler."

Sofie:"Om sommeren er nybarberede ben noget, jeg finder en kæmpe glæde og velvære i. Acai Body Balm er her min bedste ven, fordi den lindrer og beskyttter min hud efter barberingen. Irritation og rødme kan hurtigt opstå, når man barberer ben, men Acai Body Balm sørger så godt for min hud, at jeg ikke oplever andet end glade, glatte sommerben.” 

 

Sun Face Cream SPF 30

50 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Aftersun Repair Spray

150 ml
185,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Balm

145 ml
425,00 kr.
Please wait..
Share on: