Sådan får du mest ud af dine skønhedsprodukter

Hele Rudolph Care serien står på en hylde og ser indbydende ud

Med få tricks kan du få dine hudplejeprodukter til at holde længere og virke bedre – det er 100 procent win-win!  

 

1. Fugt før serum

Spar på de dyre serumdråber ved at fugte din ansigtshud lidt inden du fordeler serummet. Et par pift med Facial Mist (eller en anden ansigtsspray – ikke vand, der med kalkindholdet godt kan virke svagt udtørrende) gør huden klar til at slubre serummet, ligesom det bliver meget nemmere at fordele på din hud. Det betyder, at du ikke bruger så meget hver gang, men alligevel får fuld valuta for pengene, fordi fugten trækker de gode ingredienser lige lukt ind i huden. Samme trick gælder med Facial Oil.

 

2. Fire minutters-reglen

Det er en kendt hemmelighed, at det gælder om at rubbe neglende og få hudpleje på huden lige efter badet. I hvert fald hvis du vil have det mest optimale ud af den. Helt præcist er det indenfor fire minutter, du skal have cremen, olien eller serummet på – for her er hudens porer stadig varme og modtagelige fra badet.

Andrea Rudolph bruger økologisk luksus hudpleje fra Rudolph Care

3. Olie på våd hud

Kan du godt lide at smøre huden ind i blødgørende Body Oil, så kan du spare masser af olie ved at bruge den når din hud er våd. Ikke dryppende våd, men lige efter du har slukket bruseren og måske slået de fleste dråber af med hænderne. Olien glider hurtigt og lækkert på huden, og vandet er med til at fremme absorberingen. Og nej, dit håndklæde bliver ikke fedtet af manøvren.

 

4. Maksimer effekten

Maksimer dine produkters effekt på huden ved at kombinere dem. Bruger du Facial Scrub Mask som fugtighedsmaske, så læg gerne et lag serum på huden før masken. Den olieholdige maske vil skubbe serummets gode ingredienser ind i huden, samtidig med at den fugter igennem, som den er lavet til. Husk at rense huden inden, så den er klar og modtagelig.

Du kan også give din ansigtscreme en lille dråbe olie for på en gang at spare lidt af hvert produkt, og lette både fugt-optankningen og fordelingen af produktet.

 

Andrea Rudolph vasker hår med skummende sulfatfri økologisk shampoo fra Rudolph Care

5. resten i håret

Spar penge på hårolie og stylingprodukter ved at gnide de rester af creme eller olie, du har på håndfladerne, af i hårspidserne. Produkternes fedtstoffer samler håret, og giver det et diskret, men sundt skær. Og på den måde går der intet til spilde.

 

6. dobbelTvask

Det lyder måske selvmodsigende, men hvis du vasker dit hår to gange, får du mere ud af dråberne i din shampoo. Til den første vask bruger du halvdelen af den shampoomængde du normalt bruger. Vask igennem, og skyl så grundigt. Vrid vandet ud af håret og vask så igen med ’resten’ af din normale dosis. Denne gang vil du opleve, at shampooen skummer lystigt, ligesom den også er nemmere at fordele. Skyl og nyd dit ekstra rene hår, for samme dosis shampoo. Ekstra bonus er, at du kan gå flere dage end du plejer før du har brug for at vaske hår igen, fordi du har vasket så grundigt.

 

et udvalg af forskellige Rudolph Care produkter der gør dig klar til fest

7. Shine bright

Har du en rest shimmer-olie eller –solcreme, men ikke rigtig anledning til at bruge det, så gør det alligevel. Golden Kiss Body Oil kan du bruge som en del af din makeup (se fin videoguide her), som virkelig fin hårolie eller iblandet din Body Lotion. Shimmer solcreme og -aftersun kan også sagtens bruges på en helt almindelig, flad hverdag. Eller hvis du uheldigvis er løbet tør for Body Lotion.

 

8. Klip tuben op

Der er altid en lille rest tilbage tuberne – solcreme, scrub, sæbe – uanset hvor omhyggelig du har været med at stille dem på hovedet og klemme dem flade. Når du ikke kan tvinge mere ud med håndkraft, så find en saks og klip tuben op. Er der mere tilbage end til kun en gangs brug, så sæt tuben sammen igen og læg dem i en plasticpose med klemme på. Så holder indholdet sig fint.

Du kan faktisk gøre det samme med produkterne i glasflakonerne. Heri gemmer sig nemlig en vakuumpose med creme eller serum. Den er lidt svær at få op, men også her kan du klemme de allersidste dråber ud, når pumpen har givet op. Men gør det kun, når du er sikker på, at du har brugt produktet op. Posen kan ikke puttes tilbage igen.

10 alternative måder at bruge din Lip Balm på

1. Lip Balm på kindben og under øjenbrynet fungerer som en naturlig highlighter. Balmen er glat,...

1 + 1 = 3

Serum & Solcreme Kombinationen af serum , der forsyner din hud med fugt, antioxidanter og...

Shop alle

Se alle produkter
Share on: