Sæson for håndcreme

øko håndcreme der ikke fedter fra rudolph care i tre størrelser

Vi elsker vores Hand Cream, og vi elsker, hvordan den hjælper vores efterårshænder med at holde sig bløde og velplejede – uanset hvad vi udsætter dem for. Har du lyst til at gøre lidt ekstra for at pleje dine hænder, så har vi samlet seks blødgørende tricks til dig her. 

 

6 Tricks til bløde hænder

1. Brug din scrub

Ligesom din resten af din hud, så har dine hænder også godt af at blive eksfolieret. Man kan godt have tendens til at glemme oversiden af hænderne, når huden skrubbes, og det er lidt ærgerligt, for der er billige point og hurtige resultater at hente. Brug din Body Scrub som var den en håndsæbe og gnid, skrub og gnub godt. Det holder huden blød og glad.

 

2. Brug kun lunkent vand

Alt for varmt vand virker udtørrende på huden, så styr uden om det og vask hænder i lunkent vand i stedet. Det beskytter hudens barrierelag, så den kan holde på fugten uden at blive forstyrret.

 

3. Brug handsker når du er ude

Måske giver det sig selv, når kulden kommer, men en lille handske, der holder hænderne varme er et must. De holder nemlig også på hudens fugt, og kan gøre en kæmpe forskel for hvor hårdt medtaget dine hænder bliver i løbet af vinteren. Kulden og den lave luftfugtighed suger al smidighed ud af huden på dine hænder (og ansigtet også, men det er et helt blogindlæg for sig selv) og gør dem tørre, sprukne og irriterede.

 

4. Giv hænderne et oliebad

Du kan gøre som husmødrene (med god tid) gjorde i 50’erne, når deres hænder trængte til lidt kærlighed: give dig selv et håndbad. Dengang var glycerin et must i det lunkne håndbad, fordi det blødgør huden, men hvis du ikke lige har det ved hånden, så brug et par gavmilde dråber Body Oil, og lad hænderne bade i fem-ti minutter. Det er vigtig, at du giver hænderne både fedtstof og fugt bagefter, og hvis du har tid (og ikke bliver forstyrret) kan du give dem en maske med et godt lag Body Balm. Eller Hand Cream, selvfølgelig.

 

5. Brug handsker igen

Endnu et husmodertip, der måske ikke er super sexet, men super effektivt. Sov med bomuldshandsker over gavmildt indsmurte hænder. Handskerne lader huden suge al den kærlighed til sig, den behøver, men uden at dit sengetøj også får creme på.

 

6. Husk cremen

Ja, det er jo ikke raketvidenskab, men regelmæssige indsmøringer holder din hud ved lige og dine hænder bløde, fine og veltilpasse. Faktisk kan du se frem til at dine negle også bliver smukkere, hvis du husker cremen hver dag. Bløde neglebånd giver nemlig neglene de bedste betingelser for at vokse, og manicure bliver en overflødighed.

 

øko håndcreme der ikke fedter fra rudolph care

Kender du 2-lags teknikken?

To-lags teknikken, som Andrea kalder den, går ud på at bruge lidt, men dobbelt, for at få det bedste resultat med din håndcreme. Mange synes, at håndcremer er fedtede eller for lang tid om at tørre, men det handler ofte om, at de bruger alt for meget creme på én gang. Og det kan huden slet ikke nå at absorbere.

Prøv med en mængde håndcreme på størrelse med en ært. Fordel over hænderne og lad det suge ind inden du igen smører hænderne ind med præcis samme lille mængde. På den måde får du mest ud af cremens nærende og beskyttende olier, men helt uden den fedtede fornemmelse af tyk creme på hænderne.

Andrea bruger også Hand Cream til fødderne, og har en stor tube ståede ved sengen, så hun husker at bruge det hver dag. I to lag.

 

GAVE TIL DIG OG DINE HÆNDER – MEN KUN I DAG!

Andrea kan ikke leve uden den lille rejsestørrelse, Hand Cream 30 ml, som hun altid har med i tasken. I dag får du en gratis Hand Cream på 30 ml med når du shopper på RudolphCare.dk, så du også kan få en tube blødhed, som du kan tage med på farten. Den ser måske lille ud, men den holder dine hænder bløde overraskende længe.

 

 

Silky Soap

200 ml
125,00 kr.
Please wait..
 

Exfoliating Soap

190 ml
145,00 kr.
Please wait..

3 tips til sandal-klare fødder

Sandalsæsonen er så småt på vej, og du kan allerede nu gøre fødderne fine og sommerklar med tre...
 

Acai Anti-Ageing Facial Moisturizer Travelsize

20 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Mommy & Me Travelsize

45 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion Travelsize

30 ml
75,00 kr.
Please wait..
 

Mist Delight

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
Share on: