Sæson for polterabend

Det kan være både sjovt og udfordrende at planlægge en god polterabend for en veninde. Det skal være hyggeligt, sjovt, lidt spændende og ikke for dyrt. Hvis I er løbet tør for ideer, har vi samlet nogle afprøvede indslag, der (næsten altid) fungerer på en polterabend, som inspiration til at gøre din venindes dag til den sjoveste.

 

Så er der quiz

Hjemmelavede quizzer og lege med udspring i jeres historie og minder med bruden er altid sjove.

Her kræver det lidt planlægning og overblik inden selve dagen, men sådanne små indslag er gode, at fylde dagen ud med, og en sjov måde for de deltagende, der måske ikke kender hinanden, at blive bekendte. Her er tre versioner af ”Gæt et minde”, der både handler om bruden, og om dem, der er med.

* Alle tager en lille ting med, som kan bruges til at fortælle en historie om dig og bruden. Alle sagerne lægges i en bunke, og så skal bruden trække en gave, og gætte giver og historie. Og selvfølgelig fortælle den til hele flokken.

* Quizmaster indsamler en lille hemmelighed eller noget som bruden ikke ved om dig fra alle deltagende. Hun læser så de små anekdoter, historier og hemmeligheder op, og så skal bruden gætte hvem det handler om, og eventuelt afslutte historien, så alle i selskabet, får lidt info om hinanden.

* Tip en 13’ner. Et par af jer, der kender bruden bedst, sætter jer sammen inden dagen og laver den store quiz, som alle de deltagende skal svare på. De 13 spørgsmålene kan handle om alle brudens gamle kærester, hvordan hun og gommen mødte hinanden, nogle af brudes særpræg og tossede oplevelser. Måske kan alle ikke svare på alt, men så lærer I alle noget nyt om hende på en sjov måde. Og så skal der selvfølgelig være en god præmie til vinderne (evt. en flaske shots, vinderne så kan dele med resten).

 

Udklædning uden tyl

Hvis bruden ikke er typen, der er til lyserødt tyl, diademer eller Miss Univers-skråbånd, så drop det! Prøv i stedet at skabe en sjov visuel sammenhæng på hele flokken ved at klæde jer ud som bruden selv. Har hun langt lyst hår, så skaf nogle lange parykker. Går hun altid i mørkeblåt, eller striber, så lad det være dresscode. Gentagelser gør sig altid godt. I kan også gøre det lidt mere valgfrit ved at printe en masse ansigter ud (i ansigtsstørrelse) og lime dem på pinde – det kan være af bruden herself eller alle mulige sjove kendisser. På den måde er alle klædt ud, og ansigterne er i øvrigt også virkelige gode fotoprops.

 

Det, der koster

Lej en party-bus i et par timer. Umiddelbart lyder det lidt kikset, men konceptet med at holde en meget koncentreret fest, på meget begrænset plads, med meget høj musik og masser af shots, kan virkelig sætte gang i festen. Book bussen ind lidt strategisk på dagen – måske skal I fragtes fra et sted til et andet, eller så skal den sørge for, at I ikke går kolde sidst på eftermiddagen. Husk at lave nogle gode playlister med ALT det musik bruden elsker. Også det ultra-kiksede. Ingen kan se eller høre jer (næsten).

Gak ud med et latter-kursus. Få en latter-coach til at komme på besøg og få jer til at grine, så tårerne triller. Det kræver et vist mål af modighed at slippe hæmningerne og grine løs på den der konstruerede måde, men når er alle med, så er det virkelig et sjovt indslag, og man er helt høj bagefter. Helt skørt.

 

Og så det helt gakkede

Hvis der er stemning for at gakke helt ud, så kan følgende (virkeligt sjove indslag) anbefales:

Del jer op i to hold. Lav to baner med tre dåseøl på jorden med et par meters mellemrum i hver bane. Klip benene af et par strømpebukser, så du står med to lange strømper, og kom en tennisbold ud i sokken. Træk så sokken over hovedet – bankrøver-style. Nu gælder det om, med hovedet og ved at få tennisbolden til at svinge, at vælge de tre øl. Den, der først vælter alle øl vinder runden. Det ser helt latterligt ud, og man bliver ret svimmel af at svinge med hovedet ned af, men det er meget sjovt. For alle involverede.

 

Og så det vigtigste tip – billederne!

Gør det nemt at samle alle de billeder, I alle sammen tager i løbet af dagen. De er guld værd for bruden at have. Find på et hashtag, som I alle bruger, hvis dagen dokumenteres på Instagram eller – endnu bedre – lav en polter-mappe i iCloud, hvor I oploader alle jeres billeder i løbet af dagen. Det gør det supernemt, at lave en fotobog til bruden når tømmermændene er lettet.  

 

 

 

 

Aftersun Shimmer Sorbet

100 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30 - Shimmer Edition

100 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Sun Face Cream SPF 50

50 ml
265,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30

150 ml
185,00 kr.
Please wait..

10 alternative måder at bruge din Lip Balm på

1. Lip Balm på kindben og under øjenbrynet fungerer som en naturlig highlighter. Balmen er glat,...

A Hint of Summer

A Hint of Summer er en økologisk selvbruner, der giver dig gylden glød og gør det nemt at opbygge...
Share on: