Sæsonskift i hudplejen

”Jeg kan allerede mærke behovet for mere nærende pleje til min hud. Jeg har fundet ansigtsolien frem igen, der ellers lige fik en pause over sommeren. Min hud er meget glad for olien, der er en bombe af næring og fugt. Den er også god til at holde sommergløden i live, netop fordi den fugtmætter huden så effektivt.

Skrubbemasken var jævnligt i brug i sommers, og den er virkelig også en favorit lige nu. Jeg lader den gerne sidde på i lang tid, fordi det giver huden mulighed for at suge alt det ud af masken, som den behøver. Prøv eventuelt at fjerne resterne med vat, du har vredet op i varmt vand. Så undgår du at skylle al den gode olie af, der jo beskytter og nærer huden resten af dagen.

Mit hår trænger også til ekstra opmærksomhed, for man kan godt se, at det har været sommer. Jeg skal have klippet spidserne snarest, men indtil, jeg får tid til det, så giver jeg dem godt med Forever Soft Conditioner. Resterne af min bodylotion ryger også i de tørre spidser – det samler håret, så det ser stylet og plejet ud.”

Andrea 

 

Acai Facial Scrub Mask Travelsize

25 ml
85,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Mist Travelsize

30 ml
85,00 kr.
Please wait..

Acai Facial Scrub Mask

Acai Facial Scrub Mask
 

Herbal Mint Shampoo

240 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Herbal Mint Shampoo Travelsize

50 ml
75,00 kr.
Please wait..
 

Blossom Shampoo Travelsize

50 ml
75,00 kr.
Please wait..
 

Forever Soft Conditioner Travelsize

50 ml
85,00 kr.
Please wait..
Share on: