Send en blomst og lidt kærlighed

Jeg oplever ofte, at folk, jeg ikke kender, sender et par rosende ord og sager til mig, som de synes jeg skal have – eksempelvis noget med påfuglefjer, fordi de ved, at jeg elsker påfugle. Og det bliver jeg simpelthen så glad for. Det er det samme med blomster. Udover, at de er smukke, så bliver man jo så glad. For mig handler glæden især om det, at nogen tager sig tid til at tænke en sød tanke og sende det af sted.

Ofte fylder de spontane anerkendelser meget mere, end man tror. Jeg har en god ven, der ikke kan lade være med at holde tale når vi ses til middage, og han giver altid søde komplimenter til selskabet. Det kan være noget, hvor man har klaret sig godt eller noget, man er god til.

Jeg bliver meget inspireret af de små anerkendelser, og det gør, at jeg også bliver bedre til at komplementere andre, fremfor bare at tænke det. Og det behøver jo ikke være med de store armbevægelser hver gang. Det kan bare være et komplement for en pæn kjole eller at vedkommende har nogle søde børn.

Min pointe er, at det er en positiv spiral. Man får lyst til at komplementere og rose andre når man selv er blevet rost. Så send nogle blomster, lidt kærlighed og et par søde tanker af sted – og vær med til at holde den positive spiral kørende. 

Alle behøver nus, kærlighed, ro og nærvær

Vi er en familie, der i hverdagen kører ret faste rutiner. Når alle er kommet hjem, så står den på...

Andreas historie

Jeg var gravid og lykkelig, da Greenpeace i 2006, som et led i en stor kemikampagne, testede min...

Andrea i Brasilien

Andrea Elisabeth Rudolph på eventyr i Brasiliens regnskov
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-ageing Facial Moisturizer

50 ml
595,00 kr.
Please wait..
Share on: