Shampoo med sulfater – en forklaring!

Der findes forskellige former for sulfatholdige sæbestoffer, nogle findes i naturen mens andre fremstilles kemisk, og der er mange holdninger til sulfatholdige råvarer. Ud over at virke som et effektivt sæbestof og rense huden, kan nogle sulfatholdige sæber i for høje mængder udtørre og irritere huden. Sulfat findes dog naturligt og anvendes som en del af sæbestofferne i shampooerne.

Herbal Mint Shampoo og Blossom Shampoo er derfor begge fri for de mest kendte sulfatholdige sæbestoffer som Sodium Lauryl Sulfat (SLS) og Sodium Laureth Sulfat (SLES) og indeholder i stedet sæbestoffet Sodium Coco Sulfat, som indeholder sulfat udtrukket af palme- eller kokosolie. Vi har valgt at anvende et sulfatholdig sæbestof i shampooerne for at sikre, at kvaliteten og effekten af Rudolph Hair er optimal. Samtidig har vi prioriteret et højt indhold af naturligt fugtgivende og plejende ingredienser, som sikrer, at huden ikke bliver irriteret af sæbestoffet.

Sodium Coco Sulfat er nedbrydelig i naturen, og godkendt af Svanemærket, der har certificeret Rudolph Hair produkterne. Svanemærket er din garanti for høj kvalitet og produkter, der tager flere hensyn til miljøet og din sundhed end lovgivningen kræver. Svanemærket er også din sikkerhed for, at produktet ikke indeholder ingredienser fra EU’s liste over stoffer, som er mistænkte for at være hormonforstyrrende eller klassificeret som allergene.

 

Herbal Mint Shampoo

240 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Blossom Shampoo

240 ml
225,00 kr.
Please wait..

Værd at vide

Om Rudolph Hair
Share on: