Signature Notes

En parfumør er også kendt som en næse og spørger man de fineste af slagsen, hvor duften bor, svarer de Grasse. Byen i det sydfranske bagland er parfumens vugge. Nogle af de største dufte i verden er skabt her. Det er også her, Signature Notes er blevet til. Næsen bag hedder Stephane. Parfumørens sprog er duftens noter, og han skaber sit værk af flygtige molekyler i komposition af fornemmelser, følelser og formler. Stephane har altid haft en særlig forkærlighed for de naturlige dufte, men han havde aldrig før stået overfor den udfordring, Rudolph Care gav ham; at skabe en naturlig duft - fri for de 26 deklarationspligtige allergene parfumestoffer og med to certificeringer. Det blev en lang rejse, der krævede stædighed og fordybelse, inden Stephane var tilfreds. Parfumøren fra Grasse havde komponeret et nytænkende værk. Ikke bare en uimodståelig duft, men en verdenssensation. Signature Notes.
Invert title color in display row block  white_title_color
Choose summary font for display row block  Century

Signature Notes Eau de Parfum (50 ml)

50 ml
495,00 kr.
Please wait..

Signature Notes Huile de Parfum (30 ml)

30 ml
745,00 kr.
Please wait..

Signature Notes Huile de Parfum (8 ml)

8 ml
245,00 kr.
Please wait..
Hero 

Den første duft

Den første sne. De første jordbær. Det første kys. Den første gang er forbundet med en særlig magi.

Signature Notes er Rudolph Cares første parfume. Det er også den første parfume i verden, der er Svanemærket og Cosmos certificeret. Fri for de 26 deklarationspligtige allergene parfumestoffer. En lille, stor verdenssensation skabt på de samme naturlige duftnoter, jeg valgte til det første Rudolph Care produkt i 2009 – den duft, som siden er blevet Rudolph Cares signatur. Duften af Rudolph Care.

Signature Notes er feminin, sensuel og underspillet. Den stjæler ikke scenen - alligevel vil du huske den fra første gang. Og dem, der får lov at komme tæt på, vil forbinde den med dig. En fin balance af sprudlende, bløde og varme noter - en snert af noget, som man har lyst til at følge.

Duften er ikke ny. Den har været med fra starten. Signature Notes er duften af Rudolph Care, og når den smelter på din hud, bliver den din signatur.

 

Andrea Elisabeth Rudolph

 

2. oktober 2017