Signe Muusmanns vidundertrick

Hvordan ser din daglige skønhedsrutine ud?

Jeg er kæmpe fan af Body Balmen. Jeg bruger den som natcreme i ansigtet, til tørre pletter, når jeg har barberet ben, som læbepomade, til tørre hårspidser og røde babynumser – you name it! 

Jeg begyndte at bruge den som natcreme, fordi jeg havde en periode med tør og sart hud, og den har virkelig gjort underværker for min hud. Siden jeg begyndte på det, har min hud haft nøjagtig den fugtighed, som den har brug for, og den er altid pæn. Og det kan konfirmeres af den kosmetolog, jeg har gået hos længe – hun er dybt imponeret over den forskel, der er sket. Jeg bruger den kun som natcreme, da den jo altså tager lidt tid at trænge ind. Min hud når simpelthen ikke at suge den fede balm til sig hurtigt nok om morgenen, og jeg kan ikke lide at glinse alt for meget. Så om dagen bruger jeg Anti-Stress cremen.

Min mor bruger Balmen både som dag og natcreme. Hun er om muligt endnu større fan end mig og giver alle sine veninder vidundermidlet i gave. Hun anbefaler den til højre og venstre. Hele Trekantsområdet er snart smurt ind i Body Balm. 

 

Hvordan finder du tid til dig selv – med tre børn og fuldtidsjob?

Lige for tiden er der ikke meget tid til mig selv med tre børn på 7 år, 5 år og knap et år. Jeg får simpelthen ikke lagt mig-tid ind i kalenderen. Men hvis jeg får lidt tid, så bruger jeg det på at tage et smut på loppemarked eller lægger mig i min seng med et godt magasin og en lur. 

 

Hvad er selvomsorg for dig – og er det vigtigt?

Jeg er absolut dårlig til at få mig-tid eller selvomsorg. Jeg får aldrig manicure, ordnet fødder eller massage. Får det bare ikke prioriteret. Det bliver højst til et karbad med lidt lækker badesalt. Selvomsorg for mig kan bare være at få lidt alene-tid eller mødes med en veninde – uden børn. Men med alle de spændinger jeg har i lænd, ryg og nakke af amning og baby-på-armen, så skulle jeg seriøst få massage en gang om ugen. Og lidt lak på neglene ville sgu også være lidt lækkert, egentlig. 

 

Hvad ligger der på dit natbord?

Jeg kan ikke samle mig om en bog for tiden, sover også fem minutter efter, jeg har lagt mig på puden. Så der ligger kun lidt dameblade og boligmagasiner. Jeg er en af dem, der ligger med mobilen inden jeg skal sove, selvom det ikke skulle være sundt. Men det er lidt kontakt og opdateringer til og fra den virkelige verden via sociale medier og netaviser.

 

Har du et Rudolph-produkt, du er særlig glad for – udover Balmen?

Mit andet yndlingsprodukt er Cleansing Foam, som jeg bruger som renseprodukt. Det er hurtigt og tager både skidt, foundation og øjenmakeup fint. Jeg skyller blot med iskoldt vand efterfølgende, og så føler jeg mig simpelthen så ren. Og så dufter den dejligt. 

 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

100 ml
245,00 kr.
Please wait..

En gylden guide til sommerglød

A Hint of Summer
 

Acai Facial Scrub Mask

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Mist

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream

50 ml
495,00 kr.
Please wait..
Share on: