Skal du ud at rejse?

Ruolph Cares rejsetips
Forbered din hud
 

En flyvetur kan være hård for din hud og efterlade den både tør, irriteret og hævet. Forbered din hud til flyveturen allerede et par timer inden rejsen. Rens dit ansigt med en mild renselotion som Acai Cleansing Milk, der både renser og afbalancerer din hud – og efterlader den ren og velfugtet.

Sørg for at give huden masser af fugt før rejsen – og brug efterfølgende et par dråber ren ansigtsolie, der beriger din hud med dyb fugt og virker som en let, beskyttende hinde på din hud – dog uden at fedte. For virkelig at tanke op på fugt anbefaler vi at afslutte med din foretrukne ansigtscreme.

Rudolph Care Starter Kit

Tip: Du kan finde flere af de omtalte produkter i rejsestørrelse i vores samlede æske Starter Kit A New Beginning, der er genial til din rejsetaske.
 

Fugt indefra og udefra
 

Et af de mest vigtige tips til din rejse er at fugte kroppen indefra og drikke rigeligt med vand. Den tørre luft i flyet dræner kroppen for væske, og det kan let ses på huden blot efter få timer. Drik et stort glas vand, før du går ombord – og fortsæt med at drikke et glas i timen – især hvis du også får dig en kop kaffe, som virker vanddrivende.

Hjælp også huden på vej med en fugtgivende ansigtsmist. Mist Delight - Refreshing and Hydrating Facial Toner er ideel til din håndbagage, da misten på et øjeblik opfrisker din hud med masser af fugt. Den er nemlig bl.a. rig på honningekstrakt, som naturligt tiltrækker og fastholder fugt; og morgenfrueekstrakt, som renser og modvirker rødme og irritation, så din hud vil efterlades med friskhed, fugt og næring.


AfstresS huden undervejs
 

Selvom din ansigtsmist giver huden et øjeblikkeligt pust af energi, har din hud også brug for en mere rig creme, der kan hjælpe med at afstresse huden i det udtørrende flyklima. Vores populære ansigtscreme Acai Anti-stress Facial Cream kommer også i rejsestørrelse, så du gennem din flyvetur kan beskytte huden med nærende og beroligende fugt. Anti-stress Facial Cream har et højt indhold af økologiske olier og sheasmør, som bringer hudens fugtniveau i balance – og beroligende ingredienser som kamille, aloe vera og troldnød lindrer irritation i huden. Massér let cremen ind i cirkulære bevægelser under din flyvetur – massagen vil også modvirke hævelser i ansigtet. Du kan også duppe dine læber let med den nærende creme – og supplere med en olierig balm til læberne, så de ikke sprækker.

Beskyt din hud når du flyver
Husk hænderne
 

Undgå at dine hænder udtørre, før du når din destination. Brug løbende en håndcreme, der plejer i dybden og holder dine hænder bløde og smukke. Acai Hand Cream er en drøj håndcreme, som hurtigt absorberes – og efterlader dem gennemfugtede – uden at fedte. Håndcremen genopbygger hudens barriere, får ru og tørre pletter til at forsvinde og giver dine hænder antioxidant beskyttelse på din rejse. Påfør den gerne en gang i timen (f.eks. når du tager en tår af dit glas vand...) og vær ekstra gavmild omkring dine neglebånd og negle, så de ikke heller ikke udtørrer undervejs.

Vi håber, du kan bruge vores små tips og får en lidt skønnere flyvetur – og så er der bare at sige rigtig dejlig rejse!

Psst.. Rejser du med dine børn? I sommer rejste Andrea alene med sine to mindste, Alfred og Arthur, og hun var ret spændt på flyveturen. Vær forberedt og læs Andreas' tips til flyveturen med familiens mindste her.

 

Tips til at rejse alene med børn

Hvis der er noget, der kan spolere en flyvetur, så er det børn, der fylder det hele. Ingen orker jo...
 

Acai Anti-stress Facial Cream Travelsize

20 ml
249,00 kr.
Please wait..
 

Mist Delight Travelsize

30 ml
85,00 kr.
Please wait..
Share on: