Smurt i olie

I køkkenet sparer jeg ikke på olien. Jeg spiser især meget kokosolie og olivenolie, og jeg blander gerne forskellige olier, når jeg laver mad. Olie har lidt samme kvalitet som vin, og der kan være store forskelle på kvaliteten, afhængig af råvaren og forarbejdningen. Desuden har olie også noget eksklusivt over sig. Gyldne dråber.

For mig er olie i hudpleje noget af det bedste, jeg ved. Olie mere organisk, og tættere på naturen og råvaren end creme, der jo er forarbejdet. Der er ikke noget, der indeholder creme – forud for cremen kommer olien.

Men det er fornemmelsen på min hud, der er en af de største grunde til, at jeg elsker kropspleje baseret på olie. Det er selvfølgelig en smagssag, men man skal huske på, at der er meget stor forskel på olier. Der findes olie af dårlig kvalitet, som ikke trænger ind i huden og ikke giver smidighed. En god olie smelter sammen med huden og gør den smidig – ikke fedtet – giver en gylden glød og fugtmætter, så det ser lækkert ud. God olie gør simpelthen huden dejlig at røre ved. 

Jeg elsker Rudolph Cares olieprodukter, og er meget stolt af, at Acai Body Oil vandt en Danish Beauty Award tilbage i 2011.

Kærligst, Andrea 

 

Golden Kiss Body Oil

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..

Acai Body Oil

Acai Body Oil

Sun Body Oil

Sun Body Oil
 

Acai Body Scrub

200 ml
325,00 kr.
Please wait..
Rudolph Care Label - Limited Edition
 

Her & His Facial Oil

30 ml
995,00 kr.
Please wait..
Share on: