Snefnug og nisselandskab

Hvert år klipper vi snefnug, som vi limer på vinduerne. Det gælder om at klippe dem så sirligt som muligt, lidt som gækkebreve. Der er stor værdi i dem, fordi de hænger og pynter på vinduerne indtil februar.

Vores snefnug er meget sarte, fordi vi klipper dem i silkepapir, så de går i stykker når vi piller dem ned, men de er så fine. Vi limer dem på med limstift, så lyset kan trænge igennem. Et år hængte jeg Georg Jensens fine metalplaser med vintermotiver ved – så bliver det mere vinterpynt end julepynt, man godt kan få nok af når december render ud. Lyskæderne og snefnug lader vi blive hele vinteren og først når lyset vender tilbage i marts, fjerner vi dem.

Som barn måtte jeg ikke have sådan et nisselandskab, men det måtte min veninde på gården ved siden af. Med glasplade og vat og kirke og hele balladen. Jeg var så fascineret af det, der nisselandskab. Så nu er det en fast del af julepynten herhjemme. Det er Isolde, der sætter det op og hun er helt ligeglad med om tingene passer sammen. Hun mikser alt, hun synes er fedt.

Vi er meget glade for Shane Broxs kasser med pynt man selv kan lave, så der er flere af hans ting med. Også ting hjemmefra som jeg har arvet, og fra loppemarkeder og genbrugsbutikker. Må juletræer fra Søsterne Grene. Et skørt vinterslot fra Polen. Vi bruger både vat og kunstigt sne. Isolde elsker det og det står på hendes værelse og er magisk.

Jeg er lidt som Gertrud Sand. Jeg har nok 4-5 flyttekasser med julepynt på loftet. Det griber jo om sig. Jeg gemmer altid noget af det pynt, vi selv laver, hvis det er fint. Julepynt fylder altså også meget – lyskæder, juletræsfod, juletræstæppe, kugler og nisser og ….

Gaveguide til mor

Når kun det bedste, er godt nok til mor…

Gaveguide til kæresten

Læs den før din kæreste…
 

Aftersun Shimmer Sorbet

100 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30 - Shimmer Edition

100 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Sun Face Cream SPF 50

50 ml
265,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30

150 ml
185,00 kr.
Please wait..

Gaveguide til kæresten

Læs den før din kæreste…

Gaveguide til mormor

Fordi det er på tide at forkæle mormor…
Share on: