Om Rudolph Sun


Jeg elsker solen. Jeg elsker varmen, lyset og letheden, der overvinder alt, når solen kigger frem. Jeg elsker at få brune ben. Elsker at gå med bare tæer i det solvarme sand. Elsker at sidde i en solstråle i mit sommerhus på kanten af vandet. Der er ingen, der skal tage solen fra mig. 

Men jeg er forsigtig i solen. Langt mere forsigtig end bare for 10 år siden. For jeg ved, hvor farlig solen også er. Så jeg undgår den i de skarpe timer midt på dagen, hvor den for alvor viser sin styrke. Og jeg beskytter min hud hver eneste dag. Fra det første glimt af forår til den sidste efterårsmorgen - og alle de dage ind i mellem, hvor jeg længes efter at se solen igen. Derfor er solcremen min trofaste ven.

 

Nogle ting er værd at vente på


Rudolph Sun har været længe undervejs. Faktisk har vi helt fra begyndelsen, da vi lancerede de første Rudolph Care produkter i 2009, drømt om at skabe en ren og eksklusiv solserie.

Der har været modvind på vejen og bjerge, der skulle flyttes, før drømmen blev til virkelighed. For en solcreme er ikke bare en solcreme. En god solcreme skal beskytte effektivt mod solens skadelige stråler, både UVA og UVB, men den skal også være skøn at bruge. Den skal dufte dejligt. Den må ikke være for tyk. Den må ikke fedte, klistre eller hvidte, men skal føles blød og let mod huden. Sol, salt, vand og sand udtørrer, men en god solcreme tilfører næring og fugt, så huden får liv og ser smuk ud i solen. Og så belaster den selvfølgelig vores natur og vores sundhed så lidt som overhovedet muligt.

Rudolph Sun lever op til alle kravene og mere til. Vi er ikke gået på kompromis noget sted – hverken med effektiviteten, sikkerheden eller lækkerheden. Det har taget tid at nå hertil, men det har været det hele værd. Vi håber, du bliver glad for dit Rudolph Sun produkt. 

 


ANDREA ELISABETH RUDOLPH
 

Rudolph Sun ingredienser

Fornemmelser fra nord

Solstrejf i børnehøjde

Rudolph Sun Kids

Sol

Se alle solprodukter

Q & A

A Hint of Summer
 

Sun Face Cream SPF 30

50 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Kids Sun Lotion SPF 50

200 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30 - Shimmer Edition

100 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Aftersun Shimmer Sorbet

100 ml
225,00 kr.
Please wait..

Værd at vide

Om Rudolph Sun & Rudolph Sun Kids