Solstrejf i børnehøjde

Børn elsker sommer. Til gengæld er solcreme en af de ting, små strandløver og sandprinsesser som regel gør alt for at undgå at få på. Med Rudolph Sun Kids er indsmøringen af dine børn nemt og hurtigt overstået. Vi har nemlig skabt en beskyttende, mild og 100 % parfumefri sollotion med en konsistens, der er så fin og let, at cremen næsten smører sig selv på.

 

Rudolph Sun Kids er rig på gode og nærende ingredienser som rapsolie, aloe vera og kamille, men den primære ingrediens er agurk. Lindrende, beroligende, fugtgivende agurk. Kender du nogen børn, der ikke kan lide agurk?

 

kids kampagne x3

 

Rudolph Sun Kids er solbeskyttelse, når det er bedst. Serien er certificeret med Svanemærket og indeholder økologiske ingredienser. Produkterne lever op til EU´s anbefalinger om optimal UVA- og UVB-beskyttelse og indeholder fem effektive, kemiske solfiltre, som alle kan anvendes i svanemærkede produkter.
 

Rudolph Sun Kids er vandafvisende og fedter ikke, hvidter ikke og klistrer ikke. Sollotionen er 100 % fri for parfume, parabener og æteriske olier.

 

Her kan du se alle Rudolph Sun Kids ingredienser fra A-Z

 

Kids Sun Lotion SPF 30 Travelsize

75 ml
115,00 kr.
Please wait..
 

Kids Sun Lotion SPF 30

200 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Kids Sun Lotion SPF 50 Travelsize

75 ml
135,00 kr.
Please wait..
 

Kids Sun Lotion SPF 50

200 ml
245,00 kr.
Please wait..

Rudolph Sun Kids ingredienser fra A-Z

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z