Sommergave til dig

Vi håber, du nyder sommeren. Solens varme, de lyse dage, strandture og sommerhygge med familie og venner. Vi fejrer sommeren her på webshoppen med fri fragt og en særlig gave.

 

 

Gennem hele juli giver vi dig vores svanemærkede og økologisk-certificerede parfume Signature Notes Huile de Parfum med i din bestilling, når du handler for mere end 795 kr. Duften har en minimum holdbarhed til december 2019, men bruger du den i dag, får du rig mulighed for at opleve parfumen (værdi 795,-). 

Signature Notes er duften af Rudolph Care. Feminin, sofistikeret og underspillet. En perfekt balance mellem det sprudlende, friske grønne og det varme, sensuelle i én duft. Den naturlige parfume er diskret, den stjæler ikke scenen, men vil alligevel efterlade dig med elegant velduft, der udvikler sig i samspil med din egen duft. 

Signature Notes Huile de Parfum er skabt på de bedste økologiske olier af mandel, acai og havtorn. Derfor kan vores Huile de Parfum være et godt alternativ til dig, som normalt kan være overfølsom overfor alkohol i traditionelle parfumesprays.  

Tip: Brug din Signature Notes Huile de Parfum på indersiden af håndled og albuer, i knæhaser og ved øreflipperne. Dér, hvor pulsen slår – så varmen vil forstærke duftnoterne. Start dagen med Acai Body Lotion, før du påfører Signature Notes Huile de Parfum. Olierne i parfumen holder længere på velfugtet hud. 

 

 

Tilbuddet gælder kun her på vores webshop, så længe lager haves. 

Sommerfavoritter

 

Sun Face Cream SPF 30

50 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30 - Shimmer Edition

100 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Scrub

200 ml
325,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..