SOS til fine linjer

Vi har dem alle sammen - nogle selvfølgelig flere end andre; smilerynker og fine linjer. Og det er kun naturligt, at de er der, men derfor kan man jo godt indimellem foretrække en effektiv kur, der mindsker og forebygger linjerne.

Smooth Operator Serum er et økologisk certificeret serum, der forebygger fine linjer i ansigtet ved at give huden intens pleje i dybden. Serummet indeholder både abrikoskerneolie og E-vitamin, der begge er med til at styrke hudens elasticitet og smidighed.

Serummet virker forebyggende, men har samtidigt en øjeblikkelig virkning. Serummet er nemlig fyldt med et koncentreret indhold af naturligt Gatuline Expression Extract, der virker muskelafspændende, og som gør huden mere ensartet og glat at se på. Derudover indeholder Smooth Operator også den naturligt udglattende ingrediens, acacia senegal gum, som med sin dokumenterede effekt arbejder på at ensarte og udglatte dybt i huden. 

 

Sådan får du mest ud af dit serum

Brug dit serum både morgen og aften, for at give din hud en intens kur. Er målet ikke at behandle tydelige rynker, vil en gang om dagen være rigelig. Påfør serummet, efter du har renset dit ansigt. Serummet virker nemlig bedst, hvis det får lov til at trænge ind i en ren hud. Serummet har en blød, let flydende konsistens og er meget koncentreret, så derfor behøver du ikke mere end et enkelt tryk på pumpen, når du bruger dit serum.

Fordel dråberne i hele ansigtet - og over décolletage efter behov, og suppler efterfølgende med din dagcreme. For at få en optimal forebyggende pleje af hudens fine linjer, anbefaler vi Rudolph Cares Acai Anti-ageing Facial Moisturizer. Din hud efterlades silkeblød og vil hurtigt synes både mere ensartet, fugtmættet og fyldig.

Smooth Operator Serum er en naturlig skønhedsbombe, der skaber hurtige, men effektive resultater! Ret genialt, hvis man har brug for et skønhedsfix, særligt som base inden makeup, der hurtigt giver smuk, velplejet og ’overskudsagtig’ hud – selv i en travl hverdag.

 

Anti-ageing Serum fra Rudolph Care

 

Acai Facial Scrub Mask

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-ageing Facial Moisturizer

50 ml
595,00 kr.
Please wait..

Alt det, du vil vide om serum

Hvad er Instantly Smoothing Serum? Instantly Smoothing Serum fra Rudolph Care er udviklet til at...
Share on: