STAY SOFT: Exfoliating Soap for hardworking hands

Et dugfriskt produkt har sluttet sig til Rudolph Cares rosa produktserie. Byd velkommen til Exfoliating Soap – en blid, eksfolierende håndsæbe til hårdtarbejdende hænder.  

 

Andrea Elisabeth Rudolph og Rudolph Care lancerer Exfoliating Soap - en økologisk, naturlig og skrubbende håndsæbe

Lad vores nye Exfoliating Soap vække dine sanser med et strejf af menthol og exfolierende skrubbekorn fra abrikoskernegranulat og det naturlige silica-mineral. Den blide og polerende håndsæbe stimulerer blodcirkulationen imens aktive og nærende ingredienser plejer dine hænder; acaibærrets høje koncentration af antioxidanter fra essentielle fedtsyrer, vitaminer og mineraler forebygger aldringstegn og virker styrkende på huden, mens aloe vera genopretter hudens elasticitet og bevarer dens naturlige fugtighed.

”Ligesom resten af din hud, så har dine hænder også godt af at blive eksfolieret. Man kan godt have tendens til at glemme oversiden af hænderne, når huden skrubbes, og det er lidt ærgerligt, for der er billige point og hurtige resultater at hente. Brug Exfoliating Soap som en helt almindelig håndsæbe og gnid, skrub og gnub godt. Den holder huden blød og glad og er så blid, at den kan bruges ofte.”

- Andrea Elisabeth Rudolph

Share on: