Strandklar?

Udstyret skal være i orden til hele familien når turen går til stranden - læs med og find din favorit

Strandgear til store og små

Sun Face Cream
Dit ansigt kalder på en anden pleje end resten af din krop, og derfor findes der naturligvis en solcreme, som er skræddersyet til ansigtets behov. Sun Face Cream opstrammer, fugter og plejer med hjælp fra naturlige aktive ingredienser, og kan med fordel erstatte din normale dagcreme i sommermånederne.

Sun Body Oil
Er en plejende sololie, som hverken fedter eller klistrer. Sun Body Oil sprayes over kroppen ved hjælp af en praktisk forstøver, hvilket gør den utroligt nem at fordele på kroppen inden og under strandturen. 

Tip: Eksfoliér huden regelmæssigt for at opnå og bevare en jævn, solbrun farve henover sommeren. Betragt Acai Facial Scrub Mask til ansigtet og Acai Body Scrub til kroppen som nemme, lækre og plejende hjælpere til din sommerglød.

Kids Sun Lotion
Hvad enten ungerne er til bølgen blå eller et sandslot på stranden, holder Kids Sun Lotion dem beskyttet i solen. Kids Sun Lotion er meget vandafvisende, og har en let konsistens, som gør det nemt at smørre de små størrelser sikkert ind. Husk at smøre rigeligt på med jævne mellemrum, og altid efter en dukkert. 

Sun Stick
Sun Stick er nem at hive med på stranden til at give lidt ekstra beskyttelse til de særligt udsatte områder – ører, næse, nakke og læber. Har du en lille strandløve eller sandprinsesse med på stranden, som ikke er vild med solcreme i ansigtet, så er Sun Stick en god hjælper at have ved hånden. 

Tip: Smør solcreme på inden du tager på stranden – det er den bedste måde at sikre sig, at man får sig smurt tilstrækkeligt ind. Smør gerne på af to omgange, så du ikke overser et spot, og smør dig ind regelmæssigt, når du er på stranden - især efter en svømmetur, hvis du sveder eller tørrer dig med et håndklæde.

Du kan få solcreme til alle aldre hos Rudolph Care med fokus på høj solbeskyttelse og masser af pleje, fugt og glød

Stay Hydrated

Giv huden en pause, og forstøv Mist Delight ud over ansigtet (og resten af kroppen, hvis du har lyst til det), og mærk fugten bredde sig sammen med en opfrisket følelse. 

Tip: Hvis man vil have en lidt køligere opfrisker, kan man med fordel sætte Mist Delight i køleskabet inden brug, eller tage den med i køletasken på strandturen. 

Hvad enten man er strandløve eller dronning af sandslottet er der de rette produkter til alle hos Rudolph Care - læs med og bliv strandklar

En kølende og plejende afslutning 

Når strandturen er ovre, og dagen har stået på sol i lange baner, er det tid til after sun. Vores After Sun Repair Spray ’slukker’, plejer og genopbygger huden, og så er den velegnet til hele familien. Den skal blot sprayes ud over kroppen og have tid til at trænge ind i huden – afslut eventuelt med en olie eller lotion for at gøre huden ekstra smidig og smuk. Hvis man er til et touch af glimmer, er vores After Sun Shimmer Sorbet perfekt med sin nærmest gel-agtige, lækre konsistens. 

Tip: Efter du har forkælet kroppen med After Sun Shimmer Sorbet, skulle du prøve at køre fingrene igennem hårspidserne - så nyder de også godt af den plejende effekt og det gyldne touch.

 

 

Sun Face Cream SPF 30

50 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Kids Sun Lotion SPF 50

200 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Mist Delight

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Aftersun Repair Spray

150 ml
185,00 kr.
Please wait..
Share on: