Tanker om at ældes med ynde

”Nu er det ikke fordi, jeg synes, at jeg ser gammel ud, men man kan da godt se, at jeg ser anderledes ud end for ti år siden. Og hvis jeg ældes som resten af kvinderne i min familie, så får jeg mange linjer. Min mormor havde virkelig mange rynker, men det er slet ikke dem, jeg ser, når jeg kigger på billeder af hende eller tænker på hende. Det er hendes øjne og hendes helt fantastiske udstråling.

At ældes med ynde handler om at så ved sig selv, og bære sig selv med stolthed. Rynker og linjer skal ikke gemmes væk, synes jeg.

Når det er sagt, så forstår jeg godt, at det kan være svært at se sig selv ældes, når man ikke føler sig den mindste smule gammel. Koblingen mellem den mentale og fysiske forandring er tricky, og det kan være hårdt at se folk, der ikke kan forlige sig med den ældning, deres krop har gang i. Der er mange, der bliver grebet af panik og begynder at lave om på sig selv i et forsøg på at stoppe tiden. Desværre.

Min strategi er, at give min hud så meget omsorg, som muligt - det er klart. Jeg sørger for at fugtmætte og pleje huden og holde den i gang. Smuk hud har glød og liv i kinderne – uanset hvor mange rynker og linjer, man så har.

 

Tre kvinder, som jeg synes ældes særdeles flot;

Gun-Britt Zeller er en kvinde, der bare bliver smukkere og smukkere med alderen. Hun har glimt i øjnene, smuk hud og ligeså smukt hår. 

Didder Rønlund er jo bare helt vidunderlig, og beviset på, at livslang, dedikeret hudpleje betaler sig.  

Lis Sørensen er et godt eksempel på en flot dame, som helt tydeligt har mange linjer, og som er lige så smuk i dag som hun var for 30 år siden." 

 

Daglig, kærlig hudpleje, solbeskyttelse og så mine uundværlige Save My Face puder holder min hud pæn nu og i fremtiden. 

 

Instantly Smoothing Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Eye Cream

15 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Gentle Cleansing Foam

150 ml
265,00 kr.
Please wait..
 

Mist Delight

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Scrub Mask

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-ageing Facial Moisturizer

50 ml
595,00 kr.
Please wait..

Alt det, du vil vide om serum

Hvad er Instantly Smoothing Serum? Instantly Smoothing Serum fra Rudolph Care er udviklet til at...
Share on: