The art of travel

The Art of travel

 

The Wave, Arizona

En af de vildeste oplevelser, jeg har haft, var en hikingtur i ørkenen på grænsen mellem Arizona og Utah. The Wave er skabt af sanderoderinger over mange millioner år og det ligger midt ude i en ørken. Området er skrøbeligt og myndighederne lader derfor kun 20 mennesker ind i området per dag. Der er ingen telefonforbindelse, ingen hjælp at hente og ingen skiltning, så det er med et kort i hånden og 4 liter vand i rygsækken, at man begiver sig ud i den 35 grader varme ørken, hvor man vader over klipper og sandbanker. Det er dog det hele værd, når man når frem til det magiske område i de flotte røde og orange farver. Alt er naturskabt og man har fornøjelsen af at være der helt alene. Man kan få adgang via et online lotteri eller dukke op dagen før og prøve lykken med at vinde adgang.

 

Helsinki, Finland  

Indtil mit første besøg i byen sidste år havde jeg en meget forudindtaget idé om, at den finske hovedstad var grå, kedelig og kold. Det er den så på ingen måder. I hvert fald ikke når det er forår/sommer, som det var, da jeg var der. Det er sådan en skøn by omgivet af skærgården lidt som Stockholm. Om sommeren er nætterne ekstra lange og lyse, som kan tilbringes på en af skærgårdens små øer eller på en af de mange lækre spisesteder. Finsk design er som dansk kendt over hele verden og der er designbutikker fordelt over hele byen, og der er endda et helt designdistrikt at gå på opdagelse i. Og finnerne er så sjove og søde.

 

Tel Aviv, Israel

Nogle kalder byen for Mellemøstens Miami og det passer måske meget godt, da byen slanger sig op ad en omkring 10 km lang strand, hvis du inkluderer byens yderpunkter. Vejret er godt året rundt (dog er efterår og forår de bedste sæsoner) og man kan finde de lokale ligge side om side på stranden i weekenden. Der er garanti for fantastisk mad fra hele det mellemøstlige køkken og der er de bedste vegetariske alternativer på menukortene. Israelerne elsker at gå ud, spise og drikke, og stemningen i Tel Aviv er så festlig, at man ikke kommer til at kede sig.

 

Georgien

Jeg har en drøm om at komme til Georgien, som endnu er en ret uopdaget destination af turister. Det har ligget gemt bag Jerntæppet og har siden frigørelsen fra den gamle Sovjetunion været i gang med at finde sin egen unikke identitet. Det ligger gemt mellem Rusland, Azerbaijan, Armenien og Tyrkiet – og naturen er fantastisk med Sortehavet på den ene side og bjergkæden Kaukasus gennem landet. Man kan enten gå på opdagelse i den charmerende gamle hovedstad Tbilisi, udforske den smukke natur og smage vine fra landets egne vingårde.

 

Chefchaouen, Marokko

Jeg har stadig Marokko til gode og selv om byer som Marrakech, Essaouira og Casablanca er det mere åbenlyse valg (og dem vil jeg også rigtigt gerne opleve), vil jeg gerne på opdagelse i det nordlige Marokko. Byen Chefchaouen, som stammer fra det 15. århundrede, ser vanvittigt smuk ud og bliver kaldt Marokkos Blå Perle. Alle huse er malet i de mest fantastiske blå nuancer, og det er her også muligt at finde godt lokalt håndværk som tæpper, krukker, kurve osv. at shoppe med hjem. Selv om denne by er velbesøgt af turister, er der i det nordlige Marokko stadig mulighed for at udforske små spændende landsbyer.   

 

Få inspiration til din næste ferie eller drøm dig bare (langt) væk på Anne Christines fine rejseunivers ”The art of travel”. Anne Christine har en fortid i mode- og magasinbranchen og det smitter godt af på bloggens indhold – der er altid noget lækkert, at komme efter. Vi er for eksempel ret glade for den her guide …

 

 

Sun Body Lotion SPF 15

150 ml
165,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Lotion SPF 30

150 ml
185,00 kr.
Please wait..
 

Aftersun Repair Spray

150 ml
185,00 kr.
Please wait..
 

Aftersun Shimmer Sorbet

100 ml
225,00 kr.
Please wait..

Kun håndbagage – om at rejse let og lækkert

Begrænsningens kunst er som bekendt svær, og en af de situationer, hvor den virkelig kommer på...

Mine 5 fedeste rejser

Au pair i Luxemburg Min første rigtige rejse alene, var dengang, jeg skulle være au pair. Det var...

Rudolph rejse

Tag dit yndlingsprodukt med på rejse
Share on: