Ting, jeg glæder mig til i april

Andrea Elisabeth Rudolph”Jeg elsker at bo i et land og i en del af verden, hvor årstiderne skifter. April ligger lige midt i min yndlingssæson, som er foråret. Der er masser at glæde sig til, og det kan måske lyde lidt underligt, men jeg glæder mig til den første anemone. 

Måske fordi jeg er vokset op på landet og har fulgt årstiderne nøje i vores store dejlige have - og måske fordi jeg i de første år af min skolegang havde verdens bedste klasselærer, som udover at lære os at læse og skrive også lærte os navnene på alt, hvad der vokser i en grøft og i en vild have. Hvis man som den første kom med en vintergæk, en erantis, en anemone, en følfod eller en syren til hende, så fik man altid et flot klistermærke på sit kladdehæfte. Jeg elskede det - og lige anemonen, holder jeg så meget af. Hele skovbunden på gården, hvor jeg voksede op, var fyldt med dem."

Ting, jeg glæder mig til i april - Andrea Rudolph"Og så glæder jeg mig til, at jeg skal en tur til Amsterdam. Der er faktisk hele to ting, jeg skal i Amsterdam, som jeg ser meget frem til. Jeg skal først og fremmest på råvaremesse. I løbet af et år afholdes der flere forskellige råvaremesser inden for vores industri, og vi er afsted hvert eneste år for at følge med i alt det nye, der udvikles og sker i skønhedsbranchen. Der findes jo et hav af forskellige ingredienser, forskellige kvaliteter - og der udvikles hele tiden nye muligheder. Der præsenteres også virkelig mange ting, som vi på ingen måde kan anvende i Rudolph Cares produktioner, da vi stiller så høje krav til både dokumentation og sikkerhed. Men derfor synes jeg alligevel, at det er sindssygt inspirerende, og jeg elsker at "skubbe” lidt til leverandørerne og efterspørge det, vi mangler, som endnu ikke findes. Stille krav og udfordre udviklingen af ingredienser."

Mommy & Me - Andrea og Alfred"En anden herlig ting, som jeg glæder mig meget til i Amsterdam, er at deltage i årets Award show for Allergy Certified. Vi er nemlig nomineret med vores mor og barn produkt Mommy & Me. Balmen kan bruges både af den vordende mor til mave og bryst, ømme brystvorter under amning, men også til alt, hvad der har med babyer gøre; røde numser, tørre kinder eller bare en dejlig massage. Det er et produkt, som ud over at være økologisk certificeret og svanemærket - også bærer Astma-Allergi mærkets certificering og den internationale Allergy Certified. Vi har været nomineret før (med vores Lip Balm Kit), men aldrig vundet. Så måske er det vores tur i år. Og hvis ikke, er jeg faktisk også virkelig glad for ”bare” at være nomineret. Det vigtigste er i virkeligheden alle jeres utrolig søde og dejlige oplevelser og tilbagemeldinger på produktet."

"Det føles som om vi er i en helt uvirkelig stime af nomineringer og prisfester (hvis jeg sover og i virkeligheden bare drømmer, så vær´venligst sød ikke at vække mig, for det er helt vildt dejligt!!!). I sidste måned vandt vores selvbruner dråber A Hint of Summer en fornem pris i Norge, som ”Årets grønne produkt” - og nu er A Hint of Summer igen med i opløbet om endnu en pris. Den er netop blevet nomineret i kategorien ”Årets Danske Produkt” til dette årets Danish Beauty Award, der afholdes i april. Danish Beauty Award er den danske skønhedsbranches store prisfest, og det er altid en kæmpe oplevelse. I år bliver det ekstra spændende, da vi er nomineret hele to gange. Vores vidunderlige parfumeolie Signature Notes Huile de Parfum er nemlig også nomineret til ”Årets Niche Duft” sammen med mange andre fine dufte.

Signature Notes er min store stolthed, da den er helt unik. Den er vores signaturduft gennem lidt over 9 år, som nu har fået sit eget liv, og som den første parfume i verden, har den opnået et Svanemærke. Jeg vil så gerne vinde, men er igen også sindssyg stolt over “bare” at være nomineret, når jeg ved, hvor mange dygtige og populære konkurrenter og kollegaer, vi har været i opløb med. Allermest glæder mig vanvittigt meget til en aften ude med mine Rudolph damer. Vi tager afsted til middag og fest hele holdet, og eftermiddagen igennem skal vi selvfølgelig forberede os på fest, dulles op og nyde et glas champagne eller to."

"Og så er foråret og april også tiden for konfirmationer, og jeg er så heldig i år, at vi skal til konfirmation ved vores gode venners datter Rebecca. Det er altså et helt særligt privilegium, at få lov at følge venners børn fra barndom til ungdommen og starten på voksenlivet. Det er en gave, som jeg sætter uendelig stor pris på, og som jeg glæder mig meget over. Og så elsker jeg konfirmationsfesten, fordi jeg er vokset op med en tradition omkring at feste på tværs af generationer. Det håber jeg, vi vil blive ved med i vores familie, så forhåbentligt syntes vores børn også i fremtiden, at det er skønt at feste sammen.”

Kærligst, Andrea ♥

Share on: