Ting, jeg glæder mig til i August

Jeg glæder mig til de sidste to ugers ferie med vores børn. Det har været en sommer med ombygning og projektstyring på programmet, så jeg føler faktisk, at jeg trænger til lidt ferie. De store starter i skole den 14. August, og for første gang har vi en uge med Isolde alene og en uge med Oskar alene. Isolde skal på en spontan tur sydpå med sin far, så det bliver lidt anderledes end vi plejer, men det bliver også godt for de to store hænger altid sammen som ærtehalm, når de er sammen. Nu får jeg for en gangs skyld mulighed for at lave noget med dem hver, one-on-one, og det glæder jeg mig til.

Man laver mange minder om sommeren og jeg går ret højt op i at skabe rammerne for de her minder, for alle børnene. Så det vil jeg nyde.

Derudover har jeg nu accepteret, at vejret er som det er, og at man altså godt kan fiske efter krabber i en sweater. Faktisk kunne vi ikke have valgt et bedre år at lancere en selvbruner i – den har virkelig været i brug hos mig i hvert fald.

 

En af de store begivenheder i august bliver helt sikkert barnedåben for Baby-Arne. Faktisk har vi ikke helt navnet på plads endnu, så det bliver spændende for alle, hvad han ender med at komme til at hedde.

Han skal døbes i Frederiksberg Kirke – hvor vi blev viet og Alfred også blev døbt, og jeg elsker højtideligheden i dåbsceremonien. Det er ikke så meget det kristne aspekt, selvom jeg godt kan lide velsignelsen, men den højtidelighed, der altid er over at være i en kirke. Bagefter skal vi have noget mad og kage, og det er et langt mere afslappet set-up. Balancen er vigtig, synes jeg – hvis det hele bliver for afslappet, ender det tit med ikke at handle om noget.

Han skal døbes i familiekjolen som jeg selv, mine søskende, Isolde og Alfred også er døbt i. Hvis den lille tykke altså kan passe den, for han er virkelig en basse.

 

Det bliver altså også virkelig rart af få noget pænt tøj på igen. Der kan hurtigt gå rigtig meget sommerhus i den med så mange uger på landet, og selvom vi har været til flere hyggelige middage, så har det være stærkt præget af sommerhusstilen med blød bomuld og klipklappere. Jeg har faktisk kun være inde i byen en gang hele sommeren, så jeg glæder mig til igen af få et lidt større udvalg fra tøjskabet og mine smykker end det, jeg har med mig i sommerhuset. Måske hænger det også lidt sammen med, at jeg er begyndt at glæde mig til hverdagen igen. Dage med lidt mere struktur og lidt fastere rutiner, og ikke mindst tidligere sengetider for ungerne, så vi voksne kan få noget mere alene-tid. Jeg glæder mig til byen og til at komme hjem i lejligheden igen, og selvom jeg stadig er på barsel, så skal det blive godt, at det hele bliver lidt mere hverdagsagtigt end her i sommerlandet. Jeg tænker, at det er heldigt, at have det sådan; At det, man nogle gange synes er helt leverpostejsagtigt, kan blive eksotisk.

 

Selvom jeg er på barsel, så holder jeg foredrag ind i mellem, og det skal jeg også i august. Det har jeg gjort i mange år, og jeg kan rigtig godt lide det. For det meste handler mine foredrag om ledelse og iværksættelse – om mod og drive, men selvfølgelig også min personlige historie om Rudolph Care. Lige nu er det rart at komme lidt ud af barselslommen, men jeg bliver faktisk altid inspireret af at være ude og holde foredrag. Det der med at være så tæt på nogen, der bruger produkterne, som ikke venner og bekendte, og høre om deres oplevelser, det betyder meget for mig. Tit ender mine foredrag ud med at blive mere dialog end monolog, og det er altid interessante snakke, jeg får med publikum. I virkeligheden er det altid godt, at komme ud og møde nogle andre mennesker end dem jeg plejer, at omgås. 

 

I slutningen af august skal vi have personalefest i Rudolph Care, og det glæder jeg mig altid til. I år glæder jeg mig ekstra meget fordi jeg, på grund af barslen, har været ret meget væk fra pigerne, og jeg glæder mig til at tale med dem alle og høre hvordan de har det, og hvad der foregår i deres liv – udenfor arbejdet. Jeg har savnet dem, og det skal blive dejligt at se dem under andre rammer end kontoret. Planen er, at ryste folk sammen igen efter sommeren, nyde et godt glas vin og lade tingene stikke lidt af.

 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Acai Hand Cream

100 ml
245,00 kr.
Please wait..

Gave til dig i september

Acai Hand Cream 30 ml

Solstrejf i børnehøjde

Rudolph Sun Kids

Sol

Se alle solprodukter
Share on: