Ting, jeg glæder mig til i februar

Kærlighedmåned

Jeg glæder mig over, at min mand er kommet hjem. Claus er håndbold ekspert for TV2  og har været afsted i næsten hele januar for at kommentere på EM i Kroatien. Nu glæder jeg mig til, at vi skal være sammen i februar og jeg har tænkt mig at gøre februar til en kærlighedsmåned. Jeg ved godt, at Valentine’s Day er lige om hjørnet, men hvorfor holde det til én dag, når man kan fejre kærligheden en hel måned? Jeg har delt min plan med Claus, for det er jo sjovest, hvis begge partner overrasker og gør sig umage for hinanden. Heldigvis er han helt med på idéen. Jeg vil få nogle dates i kalenderen, gøre plads til en hyggelig frokost, når det kan lade sig gøre, bruge lidt ekstra tid på en lækker morgenmad, putte rigtig tæt hver nat og i det hele taget give hinanden og vores kærlighed lidt opmærksomhed. 

Vin

Så glæder jeg mig virkelig meget til, at folk spiser kage og drikker alkohol igen ovenpå en januar, hvor mange mennesker omkring mig har skåret det fra. Det bliver godt at få deres gode humør tilbage igen. Personligt glæder jeg mig ekstra meget til fastelavnsbollen. Det er en yndlings, og vi har faktisk 12 års jubilæum i år. Da jeg ventede Isolde, havde jeg ingen specielle cravings lige indtil, at jeg pludselig stod foran et vindue på Værnedamsvej og kiggede ind på de flotteste fastelavnsboller fyldt med creme, flødeskum og bær. Jeg blev helt forelsket. Det blev en daglig ting at skulle forbi og have en fastelavnsbolle og heldigvis er det en sæsonvare. Ellers havde jeg født et barn svøbt i flødeskum. 

Fastelavnsboller

Fotocredit: Lagkagehuset

I det hele taget er jeg vild med fastelavn. Jeg elsker at klæde mig ud og det gør mine unger også. Halloween fylder mere for min ældste datter Isolde, men for mig er fastelavn en gammel kending. Jeg skal lave et fastelavnsris med Alfred og måske til en fastelavnsfest. Sidste år holdt min søster en privat fastelavnsfest, hvor hele familien kom udklædt. Jeg var klædt ud som en avokado og Alfred som kylling. Det ser så nuttet ud, når børn bliver klædt ud som dyr. I det hele taget elsker jeg at se udklædte børn. Især hvis udklædningen er lidt kreativ.

Et vinterdyb

Til slut glæder jeg mig over, at februar er en kort måned. Så vi hastigt nærmer os foråret. Inden da skal jeg selvfølgelig nå at vinterbade en masse, mens kalenderen stadig viser vinter.

Andrea i Brasilien

Andrea Elisabeth Rudolph på eventyr i Brasiliens regnskov
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-ageing Facial Moisturizer

50 ml
595,00 kr.
Please wait..
Share on: