Ting, jeg glæder mig til i Maj

1.

Jeg glæder mig til maj, fordi det er maj. Det er den lækreste måned i Danmark – sammen med september. Jeg elsker foråret, jeg elsker, når naturen springer ud, og jeg gør virkelig alt, jeg kan, for at nyde det. Der er ikke noget bedre end at køre ud af byen og se hvordan naturen folder sig ud langs vejen. Man bliver så glad af det, og jeg tror også, at det har en psykologisk betydning for os mennesker, at opleve, at dagene bliver længere og se de grønne blade folde sig ud. Det er lidt klichéfyldt, I know, men jeg tror, det betyder noget.

I år kender jeg desværre flere mennesker, der er gået bort inden foråret for alvor kom, og dem tænker jeg en del på. Tænker på, at de ikke nåede at få deres sidste forår med, og føler nærmest, at jeg skylder dem, at sætte ekstra meget pris på at nyde det. Så i år nyder jeg foråret lidt for dem også.

 

2.

Vi har lige fået nøglerne til en helt ny lejlighed i Aarhus, og jeg skal bruge maj måned på at indrette den og skabe et dejligt hjem der. Det har været præmissen for Claus og mig, fra starten, at vi har to hjem. Sådan er det bare, og sådan bliver det så længe, vi har børn, der gider at være hjemme og sammen med os. Vi har jo børn, der har en hverdag i Aarhus, så vi har valgt også at have en base der, for at være mere sammen med dem end kun i weekenderne.

Det er en nybygget lejlighed, og det har vi aldrig prøvet før, så min opgave er at putte noget sjæl ind og gøre det til et dejlig hjem. Glæder mig til mere Aarhustid og forår på havnen.

 

3.

Min svigermor har fødselsdag i maj, og hun skal fejres, fordi hun er sådan et dejligt menneske. Hun kan simpelthen ikke få nok kærlighed herfra. Jeg har været så heldig at få en superdejlig svigermor, som jeg nyder at være sammen med – uanset hvilken sindstilstand, jeg er i. Hun er så positivt et menneske, så kærlig og generøs og rummelig (det er min svigerfar også, men han har altså ikke fødselsdag endnu…).

Hun er en kæmpe hjælp, når det kommer til børnene, og selvom de bor i Vestjylland, er de enormt tætte på vores børn og prioriterer dem højt. Alfred FaceTimer tit med dem og kan allerede sige farmor og farfar. Så hun skal forkæles og fejres i maj.

 

4.

Jeg glæder mig også til at holde bestyrelsesmøde i Rudolph Care i maj.

Jeg er på barsel og lidt længere væk fra hverdagen end jeg plejer, og sådan skal det være. Og sådan kan det være, fordi vi har planlagt mine måneder væk fra firmaet godt, og fordi jeg har et dygtigt team, jeg kan stole på. De har styr på butikken, samarbejder som en drøm og har god kemi – derfor kan det lykkes for mig at være væk fra den daglige drift og ledelse med ro i maven.

Bestyrelsesmøder er altid en opsummering af hvor vi er, og hvordan det går og vi runder alle aspekter af virksomheden – fra udvikling, til produktion, events, markedsføring og strategien fremover. Og det glæder jeg mig altid meget til.

 

5.

Den 11. maj er der Fashion Summit i København, og jeg skal med. Det er et internationalt topmøde i modebranchen med bæredygtighed som omdrejningspunkt.

Jeg har deltaget hver gang, det har været afholdt, og det er vildt inspirerende. Selvom det er et modeevent, så mener jeg, at diskussionerne om bæredygtigt forbrug, gennemsigtighed i produktion og fremtidens teknologi er lige så relevant for skønhedsbranchen.

Det er også en god måde at holde Rudolph Cares egne mål og visioner op i lyset, og opfriske vores ”higher purpose”. Altså vores intention og vision, der rækker udover at lave rigtig dejlig hudpleje. For selvom vi gør det godt, så er der masser af områder, hvor vi kan blive bedre. For eksempel på spild og emballage og genanvendelighed.

Fashion Summit har altid gode internationale speakere, der inspirer mig, og er relevante for mig og Rudolph Care. Så det er en dag, jeg ser frem til.

 

6.

Hvis alt klapper og vi kan finde tiden, så overvejer jeg at tage på smuttur med min mand og den mindste baby. Måske Spanien eller Italien. Hvis jeg altså kan finde ud af at forlade Danmark i maj.

Alfred kan godt undvære os nogle dage, men mini er stadig så lille, at han skal med, og han er så nem at have med, at det minder om en voksentur. Han sover jo hvor som helst, og det giver lidt ro og tid til os.

Man trænger til at være kærester midt i al forældreræset og den praktik, det kræver, når man har mange børn. Men nu må vi se ….

 

Kærligst, Andrea ♥

 

5 ting, du skal forkæle din mand med

1. Cleansing Foam Effektiv renseskum, han kan tage med ind i badet. Skummet hverken udtørrer huden...

Du kan mere end du tror (med dine produkter)

Scrub til læberne Med Acai Lip Balm får du de blødeste læber, men du kan pleje dine læber endnu...

Keep that summer glow

 

Acai Facial Scrub Mask

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Scrub

200 ml
325,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Oil SPF 15

150 ml
285,00 kr.
Please wait..
 

Aftersun Repair Spray

150 ml
185,00 kr.
Please wait..

Om Rudolph Sun

Om Rudolph Sun
Share on: