Ting, jeg glæder mig til i marts

Ralph og Rudolph

Jeg glæder mig rigtig meget til noget, som har været under opsejling længe. Min mor åbner restaurant på Østerbro i samarbejde med en dygtig restauratør. Restauranren hedder Ralph & Rudolph og åbner i dag. Det er relativt enkelt med tavlekort og en skiftende menu hver dag. Et dejligt stamsted, selvom det er et stykke væk fra Frederiksberg for en børnefamilie for os, men jeg ved, at det er turen værd.

Jeg har selvfølgelig smugkigget lidt og jeg ved, at det er et meget smukt og anderledes sted. Min mor er dygtig til at indrette og sammen med min søster, som har lavet kunst til væggene og på gardinerne, er det simpelthen blevet så smukt og spektakulært. Jeg kommer til at sidde med min fars fine keramik, da han har lavet alle de små skåle, som der bliver serveret retter i. Det bliver virkelig godt og jeg glæder mig til åbningen.

Cecilie Rudolphs fødselsdag

Cecilie min søster skal også fejres i marts. Hun er ved at banke sin egen karriere op og arbejder dag og nat, som jeg selv gjorde på et tidspunkt. Hun har fødselsdag i starten af marts og jeg har allerede købt gaverne, som jeg håber vil falde i hendes smag.


I starten af marts var jeg og alle mine dejlige kollegaer fra Rudolph Care afsted på hyggetur. Igen i år tog vi en tur til det svenske og nød en dag i spa, hvor alle bare blev forkælet. Vi fik sludret og snakket og lært hinanden endnu bedre at kende. Vi rundede dagen af med en dejlig middag - selvfølgelig på Ralph & Rudolph.

Arthur

Den 24. marts er det et år siden, at min lille Nini, min Arthur, kom til verden. Så selvfølgelig bliver hans etårsdag en stor dag. Vi skal morgenhygge og så skal resten af festen fejres ugen efter, når det bliver påske. Det bliver med hele familien på tur i sommerhuset. I det hele taget glæder mig virkelig meget til påske. Det er min yndlingshøjtid, ligesom julen, bare uden gaver – det er perfekt.

Delight photoshoot

Jeg glæder mig også til at skulle forkæle jer! Rigtig meget af det arbejde, som vi foretager os her hos Rudolph Care er, at skabe nye, dejlige produkter, som gerne skulle skabe glæde og nydelse. Her i midt marts lancerer vi to helt nye produkter. Mist Delight & Moisture Delight er opfriskende og super fugtgivende og jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer dem.
 

Det bliver godt – glæd jer! Og glædelig marts til jer alle.


- Andrea

Share on: