Ting, jeg glæder mig til i oktober

Jeg glæder mig selvfølgelig helt vildt til lanceringen af Signature Notes på mandag den 2. oktober. Det bliver så vildt. Vores forberedelser har været i gang så længe – både udviklingen, men også strategien og al vores kommunikation og kampagnebillederne og emballagevalget og meget, meget mere. Der er altid mange ting, der skal tages stilling til før vi kan lancere et nyt produkt, men når vi lancerer en helt ny kategori, som vi gør nu, så er der endnu mere at tage stilling til. Så parfumelanceringen er lige lidt mere spændende end normalt, og det er med stor ærefrygt, at vi gør det.

Duft er en meget individuel ting, og det, som jeg synes dufter vidunderligt og giver mig associationer til ting, jeg elsker, kan du have en helt anden holdning til. Signature Notes er baseret på den duft, der har fulgt Rudolph Care fra begyndelsen, men kommer nu i en anden form. Det er en privat duft og man skal tæt på for at dufte den, og det er helt bevidst.

Personligt glæder jeg mig også til at gå med parfume igen. Jeg stoppede helt, da jeg ventede Isolde, og løbende har jeg også fjernet duft i min hverdag – fra vaskemiddel, rengøringsmiddel og den slags. Men jeg har altid elsket dufte og har også gemt de mange fine parfumeflakoner, jeg har købt gennem tiden. De fortæller en historie om mig og særlige perioder i mit liv – også selvom jeg ikke bruger dem længere. De repræsenter en form for dagbog for mig, og nu starter der et nyt, særligt kapitel.

Hvis du er i København på mandag, så kom og sig hej til os i Magasin, Kongens Nytorv. Jeg er der fra klokken 16. Det glæder jeg mig til.

 

Jeg glæder mig til at nyde den dejlig efterårsmåned som oktober er. Jeg vil nyde den sidste måned inden det bliver jul. Ja, altså, det er ikke fordi jeg henter julepynten frem, men den hverdag vi jo går rundt i begynder at byde på jul allerede i slutningen af oktober… For min familie er oktober lig med efterårsferie og halloween, og især Isolde og jeg går meget op i det. Halloween er virkelig vores ting.

Jeg elskede fastelavn som barn, og er faktisk lidt sur over at vi ikke også havde halloween, så nu tager jeg revanche. Næste år, når jeg ikke har en baby ved barmen længere, så vil jeg holde halloween-fest for vores venner. De voksne. Det er jo så sjovt – og lidt sexet.

Vi har ikke Isoldes look helt på plads endnu, men vi skal lave kostumet sammen og så skal jeg stå for makeuppen. Alle ungerne synes det er sjovt, og elsker at gå ud på ”trick or treat” – og jeg elsker det lige så meget.

 

Det snigende mørke og de koldere temperaturer betyder at det er suppe- og kagetid. Jeg tror, at det er hyggen, der trænger sig på. Jeg bruger sjældent opskrifter og knalder for det meste bare noget sammen. Jeg kan godt lide supper med konsistens og struktur - en god bondesuppe som er en klar suppe med stykker af hvidkål, kartofler og oksekød eller jordskokke-suppe – det elsker jeg. Især med Claus Meyers garniture-tips: Fintsnittet, rå jordskokke blandet med æbleeddike, purløg og sprødstegt bacon eller parmaskinke. Det er så godt.  

Og så skal jeg også lige prøve at bage en brunsviger igen. Det kiksede jo totalt til Alfreds fødselsdag, hvor planen var at han skulle have en stor, svampet brunsviger-kagemand. Men dejen var nærmest blevet til kiks, da den kom ud af ovnen. Vi skal i hvert fald bage noget kage... 

 

økologisk bæredygtig baby balm fra rudolph care

Det er ikke en ting, jeg som sådan glæder mig til, men Arthur skal vaccineret i oktober, og jeg glæder mig over, at vi har muligheden for at vaccinere og beskytte vores børn. Jeg synes, at det er vigtigt, og der er jo en grund til, at vi ikke dør af de sygdomme mere, som børn desværre stadigvæk dør af i tredjeverdens lande.

Jeg er klar over, at vacciner er noget, der virkelig kan skabe debat, og folk må jo gøre det de vil, men jeg synes virkelig, at det er en vigtig ting, at gøre. Vi har en anden folkesundhed i Danmark end i mange andre dele af verden, og den er blevet bygget op over mange år. Verden rykker sammen på en anden måde i dag, og vi modtager mennesker fra hele verden. Derfor synes jeg, at det er at gamble med den folkesundhed – som vi jo også giver videre – når folk vælger ikke at vaccinere deres børn. Det er en følsom debat, men jeg kan bare sige, at jeg vaccinerer mine børn, fordi jeg mener, der er vigtigt. Ikke bare for mit barn, men for os alle som samfund.

 

Kærligst, Andrea 

 

 

 

Mommy and Me

Healing balm for mommy and baby

Q & A

A Hint of Summer

Forkæl dit hår med et fugtboost

Et naturligt og velplejet ydre begynder med et sundt og velnæret hår – uanset om du er ung-...

Sæsonskift i hudplejen

”Jeg kan allerede mærke behovet for mere nærende pleje til min hud. Jeg har fundet...
Share on: