Tips til værtindegaver - og lidt om emballage

Det er altid dejligt, at blive overrasket med en lille gave, når man har inviteret folk til at komme på besøg. Det er især dejligt, at få gaver, når man mindst venter det. Hvad, der gør en gave god, afhænger af værtinden, men blomster pynter altid, og chokolade og rødvin er der altid plads til på lageret, ligesom beauty-forkælelse næsten aldrig skuffer.

Andrea bliver altid ekstra glad, når hendes veninder har fundet et eller andet til hende på deres rejser i udlandet eller er faldet over et eller andet på et loppemarked, som de bare må købe, fordi der står ’Andrea’ ud over tingen. Tit er det noget med påfugle eller påfuglefjer, som Andrea har en forkærlighed for.

Ind i mellem (og altid til jul) laver Rudolph Care gaveæsker, med et udvalg af produkter. Æskerne er gode gaver, men også en fin mulighed for at prøve flere produkter på en gang. I år er ingen undtagelse. Der er to fine æsker at vælge i mellem, og de kan købes fra uge 42. Perfekt som venindegave, julegave eller gave til dig selv.

Ps.

Egentlig synes vi hos Rudolph Care, at emballage er lidt træls. Det er jo i sidste ende bare affald, men på grund af Rudolph Cares mange certificeringer, og de krav til tydelig og gennemskuelig indholdsfortegnelser der hører med til certificeringerne, så er det ikke altid muligt, at undgå emballage. Derfor prøver vi at lave æskerne så fine og genbrugelige som muligt. anvendelsesmulighederne er mange. For eksempel kan Body Balmens sarte lyserøde rør med guld-logo være perfekt til vatrondeller på badeværelset, til dine hårelastikker eller måske strikkepinde, og de flade juleæsker kan rumme alt fra gamle kærestebreve til bonner eller smykker. 

 

Acai Body Balm Limited Edition

850 ml
995,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Balm

145 ml
425,00 kr.
Please wait..

Acai Body Balm

Acai Body Balm

Send en blomst og lidt kærlighed

Jeg oplever ofte, at folk, jeg ikke kender, sender et par rosende ord og sager til mig, som de...

Multitasking a la OhLand

Hvordan skaber du tid til dig selv - med en booket kalender og en lille baby - og hvor vigtigt er...
Share on: