Tricks til trætte øjne

Om det er manglende nattesøvn på grund af småfolk, en tur i byen eller noget så kedeligt som arbejde, så kan træthed med det samme spores i øjnene. Her får du tre tricks, der jager trætheden væk på et øjeblik;

Isterninger til poserne

Mindsk hævede øjne ved at lade en isterning køle huden omkring øjet et minut. Lad en let smeltende isterning glide let over huden i cirkler og vær forsigtig med ikke at trykke hårdt eller lade den hvile for længe på huden. Start fra brynspidsen og glid under øjet ind mod næseroden, så op under brynet og slut ved brynspidsen igen. Du kan også lave bevægelsen med fingrene, når du tager øjencreme på. Det stimulerer lymfen til at dræne ophobet væske. Isterningens kulde virker sammentrækkende på huden. 

Lette tryk til spændingerne

Hjælp muskulaturen til at slappe af så du skal slippe for det bekymrede 11-tal mellem øjnene eller sammenknebne kragetæer. Sæt tommelfingrene på hver side af næseroden og tryk let op mod øjenbrynet. Hold trykket i ti sekunder og slip - og gør det et par gange. Hold så huden ved siden af øjet let udspændt med to fingre og brug så den anden hånds pegefinger til at lave zig-zag bevægelser over kragetæerne. Gør det altid med creme på fingrene og hiv aldrig i huden. 

Acai Eye Cream til linjerne 

Sørg for at holde huden omkring øjnene fugtet, så tørhed ikke er grundet til det trætte udseende. Acai Eye Cream virker udglattende og indeholder naturlig acacia senegal gum, der modvirker ældningstegn og fine linjer. Den lette konsistens er specielt udviklet til den fine hudstruktur omkring øjet, og creme indeholder ikke parfume.

 

Instantly Smoothing Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Eye Cream

15 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Gentle Cleansing Foam

150 ml
265,00 kr.
Please wait..
 

Mist Delight

100 ml
295,00 kr.
Please wait..

Hvor god er du til selvomsorg?

For mig er selvomsorg, at tage mig tid til mig selv. Jeg har gennem tiden fundet ud af, at hvis jeg...

Tre tricks til bløde ben

Tørbørstning Børst din hud før du bader og sæt gang i både blodcirkulation og lymfesystemet, og...
Share on: