Underlagsprodukterne, du skal bruge nu

få tips til den bedste hudpleje til efteråret fra rudolph care

Der er flere måder at beskytte din hud på, når kulden sætter ind, men grundlæggende handler det om, at du giver huden et ekstra lag beskyttelse på inden du går ud. Lidt ligesom, når du trækker i en varmere trøje, når temperaturen falder eller du er udenfor, har huden på samme måde brug for ”mere tøj” for at holde sig glad og godt tilpas.

Økologisk acai facial oil rudolph care

Når huden trænger til ekstra fugt

Faktisk er fugt ikke kun vigtig om vinteren (din hud bliver altid smukkere, når den får masser af fugt), men det er særlig vigtig om vinteren. De mange temperaturskift mellem ude og inde, og det tørre indeklima med lav luftfugtighed kan gøre selv den mest velplejede hud tørstig. Et lag Facial Oil under din dagcreme både tilfører fugt, men fungerer lige så meget som en fugtbeskytter, der forhindrer fugten i huden i at fordampe. Dagcremen må du endelig ikke springe over, den fungerer nemlig som forsegler af den fugt-forseglende olie.

økologisk anti-ageing serum fra rudolph care til din efterårshud

Fyld op med modstandskraft

En hud i balance er en stærk hud, så tilføj et lag pleje med boostende effekt til din daglige rutine, og undgå at huden skejer ud over vinteren. Instantly Smoothing Serum kan mere end bare udglatte og udskyde ældningstegn. Serummet styrker hudens elasticitet og smidighed i de dybere lag, ligesom det holder huden i balance. Du kan sagtens kombinere serummet med en dråbe Facial Oil for også at booste huden med fugt, men det fungerer fint solo. Husk altid at slutte af med et lag dagcreme.

brug en scrub maske fra rudolph care til din efterårshud

Ekstra beskyttelse til de helt kolde dage

Når kulden virkelig begynder at bide, kan det være godt at beskytte huden med et særligt lag kærlighed. Varm en lille mængde Body Balm eller Mommy & Me Balm op mellem håndfladerne og pres forsigtigt hænderne mod huden – særligt på kinderne, der altid er ekstra udsatte. Den opvarmede balm lægger sig som en beskyttelse, blød (og på ingen måde fedtet) hinde over din makeup, og sørger for at kulden ikke bider på huden.

Du kan også bruge Facial Scrub Mask som ansigtsmaske i et lille kvarter om morgenen og være omhyggelig med ikke at skylle al den smørfede balm af huden inden du bruger din daglige creme. På den måde er huden mættet med beskyttelse helt fra starten, og klar mere modstandsdygtig overfor kulden udenfor og den tørre varme indenfor dagen igennem.

 

+

 

Køb DIG SELV noget cashmere

Mangler du en god undskyldning for at shoppe lidt til dig selv, så forær dig selv et bredt, blødt halstørklæde – allerhelst i en god cashmere-blanding og i hvert fald slet ikke kunststof. Ulden beskytter din hud mod kulden på en måde, så huden kan ånde, men hverken bliver for fugtig (og dermed bliver nedkølet) eller for varm (og dermed begynder at svede og blive fugtig).

 

Så er du og din hud klar til kulden! 

Instantly Smoothing Serum

Acai Anti-ageing Serum
 

Instantly Smoothing Serum

30 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Cleansing Milk

100 ml
295,00 kr.
Please wait..

Andrea i Brasilien

Andrea Elisabeth Rudolph på eventyr i Brasiliens regnskov
 

Acai Eye Cream

15 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Mist

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
Share on: