Værd at vide

Om rudolph Hair
 

Hvad betyder det, at Blossom Shampoo og Herbal Mint Shampoo er mærket med Svanen og Cosmos?
 ​

Svanen er det nordiske miljømærke. Svanemærket er din garanti for høj kvalitet og produkter, der tager flere hensyn til miljøet og din sundhed, end lovgivningen kræver. Svanen er også din sikkerhed for, at produktet ikke indeholder ingredienser fra EU’s liste over stoffer, som er mistænkte for at være hormonforstyrrende eller klassificeret som allergene.

Cosmos er en økologisk certificering, der stiller krav til produktets andel af naturlige og økologiske ingredienser. Som minimum skal produktet indeholde 95 % naturlige, plantebaserede ingredienser og mindst 10 % økologiske ingredienser. Desuden har Cosmos særlige miljøkrav for emballage og produktion.

Certificeringerne fra Svanen og Cosmos betyder, at en uafhængig tredjepart har kontrolleret, at shampooerne fra Rudolph Hair og råvarerne heri lever op til deres særlige standarder. 

 

Hvorfor er Forever Soft Conditioner ikke Cosmos-certificeret? 
 

Forever Soft Conditioner er som eneste produkt i Rudolph Hair kun certificeret med Svanen. Det skyldes, at der ikke findes en naturlig blødgørende balsamingrediens, som lever op til den kvalitet og effekt, vi mener, en conditioner skal have.

Det er fremstillingsmetoden og en syntetisk del af den aktive ingrediens i en conditioner, Cosmos ikke accepterer. Selvom vi har valgt, at Forever Soft Conditioner kun er mærket med Svanen, går vi dog ikke på kompromis med et højt indhold af økologi og naturlige ingredienser. 

 

Hvor meget økologi er der i Rudolph Hair?


Blossom Shampoo og Herbal Mint Shampoo indeholder begge 54 % økologiske ingredienser, mens 26 % af ingredienserne i Forever Soft Conditioner er økologiske. Du kan se andelen af økologi nederst på den ingrediensliste, der er på produktet. Minimumskravet på økologi fra Cosmos er 10 %.
 


Indeholder Rudolph Hair parfume?
 

Rudolph Hair indeholder kun naturlig parfume fremstillet af naturlige olier uden syntetiske indholdsstoffer. Vi har valgt en naturlig parfume, der er helt fri for de 26 allergene parfumestoffer, som flest mennesker reagerer kraftigst på, og som EU anbefaler, man undgår. Blossom Shampoo og Forever Soft Conditioner indeholder duftnoter af hindbær og viol, mens Herbal Mint Shampoo har en mild duft af mentol.
 


Hvad er forskellen på Blossom Shampoo og Herbal Mint Shampoo?
 

Det er de effektive naturlige ekstrakter og deres egenskaber, der adskiller shampooerne fra hinanden. Herbal Mint Shampoo indeholder bl.a. rosmarin, salvie og mentol, som modvirker tør og irriteret hovedbund og dufter mildt af mint. Blossom Shampoo genopbygger og plejer tørt og ødelagt hår med hjælp fra morgenfrue, vild hybenrose og hindbær og har en diskret duft af blomster og bær.

 

Hvad er sulfat? Hvorfor er der sulfat i Rudolph Hair?
 

Sulfat findes naturligt og anvendes som en del af sæbestofferne i shampooerne. Der findes forskellige former for sulfatholdige sæbestoffer, og der er mange
holdninger til sulfatholdige råvarer. Ud over at virke som et effektivt sæbestof og rense huden, kan nogle sulfatholdige sæber i for høje mængder udtørre og irritere huden. Herbal Mint Shampoo og Blossom Shampoo er derfor begge fri for de mest kendte sulfatholdige sæbestoffer som Sodium Lauryl Sulfat (SLS) og Sodium Laureth Sulfat (SLES) og indeholder i stedet sæbestoffet Sodium Coco Sulfat, som indeholder sulfat udtrukket af palme- eller kokosolie. Vi har valgt at anvende et sulfatholdig sæbestof i shampooerne for at sikre, at kvaliteten og effekten af Rudolph Hair er optimal. Samtidig har vi prioriteret et højt indhold af naturligt fugtgivende og plejende ingredienser, som sikrer, at huden ikke bliver irriteret af sæbestoffet.
 


Hvad findes ikke i Rudolph Hair?
 

Ud over at leve op til det nordiske miljømærke Svanens strenge krav, er Rudolph Hair fuldstændig fri for de 26 allergene parfumestoffer, EU advarer imod. Rudolph Hair er også 100 % fri for potentielt hormonforstyrrende stoffer (EU’s lister over potentielt hormonforstyrrende stoffer URL: http://ec.europa.eu/environment/chemicals/endocrine/), bestrålede ingredienser, syntetiske farver og parfumer, æteriske olier og silikone.

 

 

Blossom Shampoo

240 ml
225,00 kr.
Please wait..
 

Forever Soft Conditioner

240 ml
245,00 kr.
Please wait..

Rudolph rejse

Tag dit yndlingsprodukt med på rejse

Om Hair Care

En shampoo med den rigtige lyd

Andreas hårtips

”Knaser spidserne eller virker dit hår lidt mat, så trænger det måske til en ekstra nærende...