Værd at vide...

En sund, strålende og levende hud kender ingen alder! Læs med og bliv klogere på vores powerfulde makkerpar Firming Perfector Serum & Firming Therapy Moisturizer.

Hudpleje til den erfarne og modne hud - Firming Couple fra Rudolph Care

Q: Er de to nye produkter for mig og min hud?

Firming Perfector Serum & Firming Therapy Moisturizer er til dig, der drømmer om dyb fugt og fylde – og et opstrammende boost med aktive ingredienser.

For vi elsker smilerynker, glimt i øjet, glød og friske kinder, men erstatter gerne tørhedsrynker med velnæret hud – fuld af liv.

I takt med alderen bliver produktionen af kollagen og hyaluronsyre i huden langsommere, og hudens stamceller mister evnen til at dele sig og reparere skader. Derfor har Andrea Elisabeth Rudolph og Rudolph Care udviklet de to nye produkter med ingredienser, der egner sig særligt godt til en hud, som har behov for intensiv fugt og regenererende pleje, der hjælper din hud til at stråle.

Det handler egentlig ikke så meget om din alder, men mere om hudens tilstand: Så trænger din hud til at komme tilbage i topform? Og drømmer du om at mindske træthedslinjer og rynker? Om intensiv fugt og en strålende glød? Så er de to produkter et oplagt makkerpar til dig og din hud.

 

Q: Hvordan skal jeg bruge de to nye produkter?

Brug Firming Perfector Serum & Firming Therapy Moisturizer sammen for optimal effekt; de er det perfekte makkerpar, der arbejder i synergi med hinanden. Påfør først Firming Perfector Serum på både ansigt, hals og dekolletage. Lad dit serum trænge ind (så får du det bedste ud af ingredienserne) og suppler med din fugtgivende, beskyttende ansigtscreme Firming Therapy Moisturizer.

Føles din hud tør og stram, efter du har renset den? Så brug produkterne hver dag – morgen og / eller aften på både ansigt, hals og dekolletage for intensiv fugt og pleje. 

Er din hud knap så tør, men drømmer du blot om et løftende energi-boost? Brug da produkterne som en opstrammende kur, som en del af din aftenrutine, når din hud har brug for fornyet vitalitet.

 

Q: Hvilket serum skal jeg vælge til min hud?

Hos Rudolph Care har vi to forskellige serummer i vores serie; Instantly Smoothing Serum og Firming Perfector Serum.

Instantly Smoothing Serum virker som et skønheds-fix, der på et øjeblik skaber synlige resultater for din hud. Serummet fugter med sin lette konsistens, forfiner hudens porer og efterlader din hud med en glat og ensartet overflade – fuld af glød. Derfor er Instantly Smoothing Serum særlig god i din morgenrutine, hvor serummet nemt giver din hud et ’overskudsagtigt look’ – selv i en travl hverdag, og danner en god base for din videre hudplejerutine og / eller makeup.

Firming Perfector Serum er et effektivt selvforsvar, der udglatter, giver naturlig fylde og leverer effektive resultater. I takt med alderen, bliver produktionen af kollagen og hyaluronsyre langsommere og hudens stamceller mister evnen til at dele sig og reparere skader. Derfor har vi fyldt Firming Perfector Serum med aktive, fugtrige ingredienser, der opretholder modstandskraften. Din hud efterlades med en blød, velnæret overflade og en lækker fylde.
Hvis din hud har behov for en effektiv, opstrammende fugtkur, der giver dig fornyet vitalitet og masser af fylde, så skal du vælge Firming Perfector Serum. Du kan også kombinere de to forskellige serummer ved at bruge Instantly Smoothing Serum i din morgenrutine – og anvende Firming Perfector Serum som en plejende, regenererende kur om natten.

 

Q: Hvordan bruger jeg Firming Perfector Serum?

Brug Firming Perfector Serum både morgen og aften, for at give din hud intensiv pleje. Er målet ikke at behandle tydelige rynker, vil en gang om dagen være rigeligt.

Påfør serummet, efter du har renset dit ansigt. Serummet virker nemlig bedst, hvis det får lov til at trænge ind i en ren hud. Serummet har en blød, let flydende konsistens og er meget koncentreret, så derfor behøver du ikke mere end et enkelt tryk på pumpen, når du bruger dit serum.

Fordel serummet i hele ansigtet – og over dekolletage efter behov, og suppler efterfølgende med din dagcreme. For at få en optimal forebyggende pleje af hudens linjer, anbefaler vi Firming Therapy Moisturizer. Din hud efterlades fuld af fugt og vil hurtigt synes både mere levende og fyldig.

 

Q: Hvilken ansigtscreme skal jeg vælge?

Alt, vi gør, påvirker huden – og optimal pleje balancerer og beskytter din hud, hvor end du befinder dig. 

Din hud påvirkes af skiftende årstider, livsstil, sygdom, stress osv., der kan være med til at bestemme, hvordan din hud føles og ser ud. 

Bliv 'mindful' og opmærksom på din hud. Tag dig tid til at mærke efter. Er din hud er stram, irriteret, har tørre områder eller mangler glød? Alt dette vil være med til at bestemme din hudplejerutine.

Creme som er lavet til en moden hud indeholder typisk aktive ingredienser, som arbejder med hudens aldringstegn. Ung hud kan vælge dette fra, men bør fokusere på fugt, balance og beskyttelse; og til dette formål vil vores ansigtscreme Moisture Delight være genial. 

Er din hud mere sensitiv eller har tendens til at blusse op, kan en afbalancerende, fugtgivende ansigtscreme som Acai Anti-stress Facial Cream være ideel. 

Vil du forebygge eller bekæmpe fine linjer med blødgørende, nærende ingredienser, anbefaler vi Acai Anti-ageing Facial Moisturizer.

Og drømmer du om en aktiv fugtbombe, der intensivt nærer og arbejder med hudens struktur og rynker, så den efterlades med masser af fylde, vitalitet og glød, så skal du vælge Firming Therapy Moisturizer.

 

Q: Hvordan virker æblestamcelle-ekstrakt?

Du finder det naturlige æblestamcelle-ekstrakt i både Firming Perfector Serum & Firming Therapy Moisturizer.

Æblestamcelle-ekstrakt ligner hudens egne celler – og hjælper hudens naturlige evne til at forny sig med regenererende egenskaber. Stamcelleekstraktet har en synlig virkning på hudoverfladen og er med til at reducere og forebygge rynker.

 

Q: Hvordan virker hyaluronsyre?

Du finder hyaluronsyre i både Firming Perfector Serum & Firming Therapy Moisturizer.

Hyaluronsyre har en enestående evne til at binde fugt. Den arbejder i de lag, hvor huden naturligt producerer kollagen. Her tanker hyaluronsyren op med fugt, så fine linjer og rynker glattes ud, og huden får ny spændstighed og glød. 

Firming Perfector Serum indeholder to hyaluronsyrer, der både udfylder og opstrammer hudens struktur. 

 

Q: Hvad gør power-veggies for min hudpleje?

Firming Perfector Serum & Firming Therapy Moisturizer er fyldt med de bedste grønne, naturlige skønhedsforstærkere, der plejer din hud med optimal effekt.

Firming Therapy Moisturizer er bl.a. rig på blødgørende, nærende mango-smør, der virker fugtbevarende for huden. Broccoliolie, der trænger hurtigt ind og efterlader huden med unik glans fra oliens rige erucin-fedtsyre. Avocadoolie, der plejer tør og dehydreret hud – og gør den blød og smidig – og ekstrakt fra vores stjerneingrediens acaibærret, som beriger huden med antioxidanter.

Firming Perfector Serum er blandt andet skabt med avocadoekstrakt, som er rig på fugt og umættede fedtsyrer, der blødgør tør hud. Spinat-ekstrakt, som er fyldt med vitamin A, E, C og K og mineraler, der virker genoplivende på hudens vitalitet. Og grønkålsprotein – pakket med vitamin A, E og C, som øger fugtbalancen og kollagen-produktionen. Det koncentrerede serum indeholder også tranebærekstrakt, der beriger med C-vitamin – og acaiolie, som giver huden et revitaliserende løft med vitaminer, mineraler og fedtsyrer omega 6 & 9.

 

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge til din hud, er du altid mere end velkommen til at skrive til Rudolph Care-teamet på kontakt@rudolphcare.com.

Find os også på Instagram og på Facebook, hvor vi hver dag gør os umage for at give dig tips og tricks, så du altid får det optimale ud af dine produkter – og af din hud.

Køb Firming Therapy Moisturizer & Firming Perfector Serum her

 

Firming Therapy Moisturizer

50 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Firming Perfector Serum

30 ml
995,00 kr.
Please wait..
 

Acai Cleansing Milk

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Mist

100 ml
295,00 kr.
Please wait..

Andrea Elisabeth Rudolph om de grønne heltinder

”Min hudpleje skal selvfølgelig være lige så god for min krop, som min kost er det”...