Venindebog - Cecilie Elisabeth Rudolph

Navn: Cecilie Elisabeth Rudolph

Alder: 30 år

Stjernetegn: Fisk

Yndlingsfarve: Åh, jeg elsker farver og har virkelig mange yndlingsfarver. Skulle jeg presses til at sige kun en enkelt, tror jeg det må være blå, da jeg synes der findes så mange smukke nuancer af blå.

Spirit animal: Jeg tog en test på nettet og den sagde, at mit spirit animal var en løve, men jeg tror nu mere det er en fransk bulldog.

Yndlingsårstid: Den er svær, for jeg er stor fan af årstidernes skiftende og de har alle noget helt særligt dejligt over sig. Men sommer kommer nok på min førsteplads …fordi … jeg ELSKER varme og sol. Som designer er det ofte også om sommeren at jeg får en masse ny inspiration fra rejser og udflugter. Sindet bliver lettere og energiniveauet får et nøk op. Jeg elsker al den udendørsaktivitet, der sker om sommeren og i de lange lyse nætter. Og så elsker jeg naturens frodighed og alle de lækre danske fødevarer i denne periode. Ja, jeg kunne blive ved – en god dansk sommer er svær at slå.

Da jeg var lille, ville jeg være…balletdanser og bondemand med en stor gård med en masse dyr – selvfølgelig begge på en og samme tid. Senere blev min store drøm at være kok. Jeg ville gerne være ligesom Jamie Oliver … og i dag er jeg …. uddannet tekstildesigner med speciale i print fra Central Saint Martins, School of Art & Design i London. Jeg har nu etableret mit eget designstudie på Frederiksberg. 

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være … more is more!

Jeg er god til at … bage kage og danse.

Jeg er gladest, når jeg… er sammen med folk jeg holder af og vi hygger. Og så gør det mig rigtig glad, når et design jeg har arbejdet på lykkes og bliver en succes.   

Mit højeste ønske er … Fred i verden og en bæredygtig fremtid. Ja, et svar som helt sikkert er en kliche at skrive i en venindebog, men et ønske og håb som jeg desværre synes bliver bevist til stadighed er vigtigere end noget andet. Men her og nu er det mit største ønske at få en fransk bulldog, rejse en tur til Marokko og Japan, sejle jorden rundet i en smuk båd og at blive gift med min kæreste.

Den nemmeste måde, at gøre mig glad på, er… ved at give mig kys og kram, og når det lykkes at få et fra min lille nevø, så er det ekstra godt. Man kan også servere mig en lækker dessert og så bliver jeg også frygtelig glad for at modtage blomster.

Det gør mig vred når… klimaforandringerne ikke bliver taget seriøst!  Og at vi heller ikke er blevet klogere, når det gælder menneskerettigheder.

Sidst jeg græd var …. Det sker faktisk ret ofte…og det kan være over de mest banale ting, som en god nyhed eller et tv-program.  Jeg er meget følelsesladet og har derfor meget let ved tårer. Det kan godt være lidt pinligt nogen gange.

Når jeg bliver sur, så …. Kommer mit frygtelig, ja nærmest sydlandske temperament frem. Jeg undskylder på forhånd!

Det kan pisse mig af når … folk smider affald og sviner vores natur til. Det er så respektløst og ja, jeg er typen, der prikker folk på skulderen og siger ”du tabte noget”. I det hele taget kan måden vi ødelægger vores natur, dyreliv og klima få mig helt op i det røde felt.

Mine veninder betyder ….utrolig meget for mig! De kender mig på den der helt særlig veninde-fortrolige-måde.

Ting, jeg kun laver med mine veninder … tøsesnakker.

Det måltid, jeg husker bedst, fik jeg … Jeg husker mange, mange lækre måltider. Her er et par fra min barndom: Den retro-kitcshe Atlaska dessert til min konfirmation. Blå kartofler serveret hos min farmor og farfar fra deres køkkenhave – jeg var nok 6-7 år gammel og jeg turde overhovedet ikke spise dem. Et måltid der står meget klart i min erindring, er min familie og mit besøg på en fortovscafe i en lille fransk by. Værten skrev og tegnede menuen på dugen, og mutter stod i køkkenet og fremtryllede de mest fantastiske fyldte courget-blomster, og til dessert fik vi den bedste creme brulee, jeg nogensinde har smagt. Det var på alle måder et fortryllende og meget autentisk måltid.  

Mit favorit-snoller er … skumfrøer, spejlæg, Irmas skumfiduser, surt slik og flødeboller.

Om sommeren drikker jeg helst …  min mors hjemmelavede hyldeblomstsaft.

Den her sang, får mig altid ud på dansegulvet…. Jeg er så dårlig til det der med at huske sange, men bliver der spillet Earth, Wind & Fire eller andet disko og funk, så er det garanteret, at jeg er på dansegulvet.

Den bedste bog, jeg har læst, er… 100 procent en kogebog og nok en af Jamie Oliver fordi …… der står så mange inspirerende ting i sådan en - om mad, kultur, ritualer og traditioner -  og så er de ofte smækfyldt af smukke billeder.

Det tager jeg altid med mig, når jeg skal på ferie… en sketchbog og mit kamera. 

Min absolutte yndlings by, er … London! Jeg har boet der i fem år og den by, og England i det hele taget, har en stor plads i mit hjerte. Det er og bliver mit second home, og her føler jeg mig hjemme.

Jeg lyver nogle gange om …. Jeg lyver aldrig…… ej, hvis jeg en sjældent gang lyver om hvor meget kage jeg har spist, så bliver jeg altid afsløret, da jeg er så dårlig til at lyve.

Hvis jeg vandt en million, ville jeg …  rejse jorden rundt to gange, først i en sejlbåd og derefter på motorcykel. Jeg vil også købe en masse lækkert printergear til mit studie.

Hvis mit hus brændte, ville jeg redde disse tre ting… mine kæreste har bedt mig om at redde hans analog negativer som det første, så det må jeg jo gøre, og derefter vil jeg redde mine smykker, mine fotos og kunst.

Jeg bruger (måske for) mange penge på…. mit hår. Det er så super dyrt, at få det klippet og farvet det hele tiden.

Jeg ville gerne blive bedre til at … se min venner og træne, hvilket betyder at jeg bliver nødt til at blive bedre til at gå tidligere hjem fra arbejde.

Når jeg bliver gammel, vil jeg gerne… være ligesom Iris Apfel og kører rundt med min franske bulldog i en Jaguar E-type.

Det, jeg er mest stolt af at have opnået i mit liv, er …. At jeg blev optaget på fire designskoler i London, og at min drøm derved gik i opfyldelse om at studere på Central Saint Martins.

Har du et favorit Rudolph Care produkt?

Jeg har skam mange favoritter. Jeg er faktisk mega fan! Acai Facial Scrub Mask – den er fantastisk! Den er faktisk også min kærestes favorit. Håndcremen er så god og blid mod mine udsatte trykker-hænder. Jeg sværger til Acai Facial Oil og bruger de dyrebare dråber hver dag. Uf, den er god og gør min hud dejlig blød uden at fedte. Den er lækker at smøre ud, har en fantastisk farve og dufter så skønt. Solcremerne er jeg også meget begejstret for! Ih, jeg kunne blive ved.   

Kærlig hilsen,

Cecilie 

 

Foto: Per Krogh & Privat

 

 

SØD TØS TIL DIG OG DINE VENINDER 

Vil du have fingrene i dit eget eksemplar af Majse Njor og Lisa Grues fine og sjove SØD TØS? Vi har nemlig en bog, som vi må give væk til en af jer.

Læg et svar til spørgsmålet; Jeg lyver nogle gange om ... i kommentarfeltet her på bloggen. ​På den måde er du med i lodtrækningen om et eksemplar af bogen, som du og dine veninder kan hygge jer med. Vi trækker en vinder på mandag kl. 12.00 og lægger en lille Rudolph Care hilsen med i pakken. 

 

Acai Facial Scrub Mask

100 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

200 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Keep On Rolling Deo

50 ml
165,00 kr.
Please wait..
Share on: