Venindebog - Karen Pallisgaard

Navn: Karen Pallisgaard 

Alder: 36 

Stjernetegn: Skorpion 

Yndlingsfarve: Blå 

Spirit animal: Ugle og løve 

Yndlingsårstid: Efterår og forår, fordi luften er sprød og spreder løfter om en ny begyndelse. 

Da jeg var lille, ville jeg være…  Madonna! 

I dag er jeg …. ved at vokse dejligt til i mig selv. 

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være … Gud, hvor et jobsamtaleagtigt spørgsmål … jeg leder fluks efter ord som nysgerrig, iderig og videbegærlig. De er også sande nok, men jeg er ligeså meget en tvivlsom, humørsvingende og evigt søgende type. 

Jeg er god til at … opnå det, jeg sætter mig for. Jeg tror (sikkert naivt nok), at jeg kan alt, hvis jeg vil det nok. 

Jeg er gladest, når … jeg trækker vejret bevidst og er tilstede i nuet og (og har varm kaffe i koppen) eller når min kæreste snaver mig i gulvet. 

Mit højeste ønske er at … min datter forbliver rask og stærk og får et lykkeligt liv. OG så har jeg da også et bette ydmygt ønske om, at menneskeheden højner sin bevidsthed, så vi kan passe bedre på os selv, hinanden og vores jord.  

Den nemmeste måde, at gøre mig glad på, er … bare at give mig min vilje. Men blomster virker også.  

Det gør mig vred når… børn bliver behandlet dårligt. 

Sidst jeg græd var … I går. Jeg græder ofte. Jeg kan godt lide det. 

Når jeg bliver sur, så … Bliver jeg kold i røven og trækker mig. 

Det kan pisse mig af når … folk ikke overholder deres løfter og aftaler eller ikke har kongruens mellem tale og handling. 

Mine veninder betyder … At jeg altid ved, at det hele nok skal gå. 

Ting, jeg kun laver med mine veninder … finder vores indre Britney, snakker om mænd, overvejer hvor vi skal tage på kollektivt kvinde-tantra-kursus og drikker os væk i vin, mens vi er iklædte nøgenmandskostume i nylon og danser til 90'er-musik. Den slags hyggerier.

Det måltid, jeg husker bedst, fik jeg … var den leverpostejsmad med agurk og salt,  jeg fik, da jeg kom hjem til Danmark efter at have været på detox-ophold i Indien. 

Mit favorit-snoller er … chips. Med dip. 

Om sommeren drikker jeg helst … rabarber og riesling. Ikke samtidig nødvendigvis. 

Den her sang, får mig altid ud på dansegulvet … ”Crazy in love” med Beyonce eller all things Britney eller generelt bare all things: Jeg spiller ikke kostbar på det her punkt, og giver gerne mig selv gavmildt til dansegulvet.

Den bedste bog jeg har læst … ej, jeg kan ikke kun vælge en. Her er fire af de rigtigt gode: 

1. Sylvia Plaths “Glasklokken” læste jeg som teenager, og den sidder stadig dybt indprentet. Den giver virkelig en noget at tænke over i forhold til kvindelivet, normer og forventninger, om seksualitet, moderskab, uddannelse og søstersolidaritet.

2. ”Eat Pray Love” - Yes, jeg er endnu en WOACA (woman of a certain age), der har fundet bibellignende guidance hos Elizabeth Gilbert. Jeg læste bogen. Blev skilt (ikke kun derfor skal det lige siges). Rejste til Bali. Genfandt troen på magi. Sagde mit job op. Skrev en bog. Mødte min kæreste og blev gravid et par måneder efter. Så Gilbert har ikke kun ændret mit livssyn, men måske faktisk mit liv. Måske.

3. Alt fra Alice Munros forfatterskab vil jeg løbende udforske og vende tilbage til. Jeg foretrækker generelt noveller frem for romaner og hendes er de bedste, jeg nogensinde har læst. Jeg startede bag fra med “Dear life” og “Too much happiness” og samler nu på hendes bøger. Hun udgav i 2009 “My best stories”, som er en god måde at komme ind i hendes vidunderlig velskrevne verden.

4. Naja Marie Aidts “Bavian” er om os helt almindelige hverdagsmennesker og vores indre dyr, dæmoner, undertrykte følelser og alt det mørke, som vi kan være bange for at se. Aidt beskriver det gysende godt, og her mange år efter står novellerne stadig indprentet klart i min bevidsthed. De er fremragende!

Det tager jeg altid med mig, når jeg skal på ferie… alt for mange bøger!

Min absolutte yndlings by, er … Ubud på Bali. Der er højt vibrerende, yoga, kunst, sund mad overalt og her har jeg truffet flere af mit livs vigtige bekendtskaber. 

Jeg lyver nogle gange om … hvor meget jeg har nået på en dag, overfor min kæreste.

Hvis jeg vandt en million, ville jeg … burde man svare noget med at udbetale gæld?! Nå, men, jeg ville fyre op for festen! Egentlig ikke ændre det store, for jeg elsker min hverdag, men give nogle penge til PLAN for at støtte udsatte piger, og så ville jeg ellers holde orlov og hive min familie med på eventyr rundt i verden. 

Hvis mit hus brændte, ville jeg redde disse tre ting… min familie, mine dagbøger, min computer.

Jeg bruger (måske for) mange penge på… mad, bøger og kropsbehandlinger. 

Jeg ville gerne blive bedre til at … kysse godnat, når jeg er sur. 

Når jeg bliver gammel, vil jeg gerne… have rød læbestift på og bo ved vandet i et lille træhus og rokke lidt i en stol på en veranda med min elskede i hånden, velvidende, at jeg har levet livet med fuld tilstedeværelse og gjort det jeg kom for at gøre, så jeg er klar til flyde videre ud i universet, når den tid kommer. 

Det, jeg er mest stolt af at have opnået i mit liv, er … min datter! Ikke fordi, hun er noget jeg har opnået, men hun er mit største og smukkeste bidrag til den her verden. 

Har du et favorit Rudolph Care produkt? Svært at vælge, da jeg for tiden kun bruger Rudolph produkter. Og det siger jeg ikke for at fedte! Men SKAL jeg vælge bliver det Body Balm, fordi jeg føler, at jeg svøber min krop i kærlighed, når jeg bruger den.  

Karen har udgivet Begynderyogabogen, Langsom Livsstil, Gravidyogabogen og Hverdagsyoga for god søvn. Og hun har travlt, for hendes femte og sjette bog udkommer i november. Læs mere her.

Følg med på instagram @karenpallisgaard, og få inspiration direkte i din inbox ved at tilmelde dig Karens nyhedsbrev lige her.

 

Foto: Ditte Capion og privat. 

Venindebog - Andrea Elisabeth Rudolph

Navn : Andrea Alder : 41 år Stjernetegn : Krebs Yndlingsfarve : Grøn Spirit animal : Jeg er...

Venindebog - Maise Njor

Navn : Maise Njor Alder : 49 år Stjernetegn : Tvilling Yndlingsfarve : Lavendelblå Spirit animal :...

Acai Body Balm

Acai Body Balm

Kropspleje

Se alle kropsprodukter
Share on: