Venindebog – Signe Lindkvist

Navn: Signe Lindkvist

Alder: 42

Stjernetegn: Tyr

Yndlingsfarve: Sort

Yndlingsårstid:  Forår og sommer, fordi jeg er et kæmpe, kæmpe udendørsmenneske, der trives bedst i bare tæer i min have.

Da jeg var lille, ville jeg være… advokat eller skuepiller.

I dag er jeg …min egen blanding af tv-vært, cirkusprinsesse, show-runner, klummeskribent, foredragsholder og alt muligt andet Jeg hader, når folk spørger hvad min titel er. For den findes ikke, og så er det som om, at det er mig, der ikke rigtigt er blevet til noget. Jeg gik ud af 10. klasse og blev ansat på DR, da jeg var 16 år, og har levet af at være Signe, og bruge mit hoved lige siden. Det er jeg mega stolt af – og hvis jeg ikke passer ind i andres kasser, er det deres problem.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være …entusiastisk, pligtopfyldende og lav.

Jeg er god til at …få gode originale ideer.

Jeg er gladest, når … solen skinner, og jeg leger med en kløverblomst mellem min datters tæer.

Mit højeste ønske er …at finde ro i mig selv.

Den nemmeste måde, at gøre mig glad på, er …ved at give mig et glas vin.

Det gør mig vred når …folk ikke gør sig umage.

Sidst jeg græd var …i går. Jeg græder tit. Jeg er lidt ligesom Obelix, der er faldet i gryden som barn – jeg har en svømmehal af følelser inde i mig. Jeg ville ønske, at jeg kunne være lidt mere cool,  men det kan jeg ikke. Da jeg var barn holdt vi som regel min fødselsdag på hospitalet, fordi jeg fik feberkrampe, når jeg så gaverne. Jeg er vokset fra kramperne og feberen, men ikke følelsen af at have ekstremt mange følelser inden i.

Når jeg bliver sur, så… bliver jeg som regel også ked af det. Jeg gider ikke være sur. Svesken på disken, sig det som det er, og kom videre. Surhed, nag, vrede, dårlig karma gider jeg ikke bruge mit liv på.

Det kan pisse mig af når …folk behandles ulige. Mennesker, der har hovedet oppe i deres egen røv, er noget af det mest utiltalende der findes.

Mine veninder… eksistere ikke rigtigt for mig, for jeg har kun en enkelt, og hun betyder meget, meget for mig. Hun er ligesom mit vandhul – til hele livet. Måske er jeg ved at få én veninde mere. Men jeg har flest drengevenner. Jeg har altid trives bedst sammen med drenge, det er så dejligt ukompliceret.

Ting, jeg kun laver med mine veninder … Jeg laver det samme med hende, som med alle mine venner. Måske tisser vi mere for åben dør… Også når vi ikke er fulde.

Det måltid, jeg husker bedst, var .. da jeg fik en ny opgravet , kogt kartoffel med mayo på en fynsk strand, dengang jeg turnerede med cirkus. Det smagte som englene, der sang.

Mit favorit-snoller er … is.

Om sommeren drikker jeg helst … gingerbeer.

Den her sang, får mig altid ud på dansegulvet … alt med Shit & Chanel.

Den bedste bog, jeg har læst, …har jeg svært ved at sige, hvad er. Jeg læser sjældent. Men jeg lytter vildt meget til krimier på lydbog. Dennis Jürgensen er en dansk krimi favorit.

Det tager jeg altid med mig, når jeg skal på ferie … stearinlys.

Min absolutte yndlings by, er …København om sommeren.

Jeg lyver nogle gange, når …jeg vil gøre en røverhistorie lidt bedre.

Hvis jeg vandt en million, ville jeg … holde en kæmpe fest.

Hvis mit hus brændte, ville jeg redde disse tre ting – mit barn, min kat og et foto af min døde mor.

Jeg bruger (måske for) mange penge på …rykkere.

Jeg ville gerne blive bedre til at …betale regninger til tiden.

Når jeg bliver gammel, vil jeg … gerne føle, at jeg gjorde det så godt som jeg kunne.

Det, jeg er mest stolt af at have opnået i mit liv, er … alle mine børn. Mit fysiske barn og mine faglige børn aka Bjørnen Bruno og Cirkus Summarum. Og at have skabt en del magiske momenter i underholdningsverden. Fra Ohland i en måne til Elle Style Awards, til Sporty Spice, der overrasker Mø, Lukas Grahams mor, der holder tale for ham….

Kærlig hilsen

Signe 

 

SØD TØS til dig og dine veninder 

Vil du have fingrene i dit eget eksemplar af Majse Njor og Lisa Grues fine og sjove SØD TØS? Vi har nemlig fået et eksemplar, som vi må give væk til en af jer.

Læg et svar til spørgsmålet; Det tager jeg altid med mig, når jeg skal på ferie ... i kommentarfeltet her på bloggen. ​På den måde er du med i lodtrækningen om et eksemplar af bogen, som du og dine veninder kan hygge jer med. Vi trækker en vinder på mandag kl. 12.00 og lægger en lille Rudolph Care hilsen med i pakken. 

 

Solstrejf i børnehøjde

Rudolph Sun Kids

Sol

Se alle solprodukter

Hella Joof og Glimmer-reglen

Glimmer-reglen handler lidt forsimplet om at være taknemmelig. Om at det det smukke, gode, givende...

Tips til en solsikker sommer

Du kender garanteret de officielle sol-råd, som også Rudolph Care holder sig til; Søg skyggen...
Share on: