Vil du være den første til at prøve...?

Kender du fornemmelsen af at have så blege ben, at du bare ikke kan overskue, at tage den gode sommerkjole eller de rare shorts på, før benene er blevet bare to toner mindre blå? Og kan du godt lide at have bare et lille strejf af glød i huden, når du skal til en særlig fest? Det gør vi! Derfor er vi også ekstra glade for at kunne præsentere vores nyeste produktbaby; 

A Hint of Summer er en økologisk selvbruner, der giver dig gylden glød, og gør det nemt at opbygge og vedligeholde en solbrun farve i både ansigt og på kroppen – helt uden at udsætte huden for solens skadelige stråler. Fremfor at lave en traditionel selvbruner, har vi komprimeret de farvegivende ingredienser, så du kan blande dem direkte i de hudplejeprodukter, du bedst kan lide at bruge. Produktet er farveløst, og har en let, flydende konsistens og en mild, delikat duft.

Det er naturlige DHA molekyler, der sikrer din hud en fin og jævn tone, og samtidig forkæler de farvegivende dråber din hud med aktive, naturlige ingredienser. Aloe vera beroliger, genopbygger og sikrer hudens fugtbalance, mens acaibærrets høje koncentration af antioxidanter fra essentielle fedtsyrer, vitaminer og mineraler forebygger aldringstegn og virker styrkende på huden.

A Hint of Summer giver dig mulighed for at tage forskud på sommerens fine farve, og springe ud i foråret med brune ben og en frisk kulør i kinderne. Og så er den selvfølgelig både Svanemærket og Cosmos certificeret.

Hvis du vil være en af de allerførste, der får A Hint of Summer i hænderne, så skriv en lille kommentar til os – du bestemmer selv hvad den skal handle om. Så er du med i lodtrækningen om en af de ti, helt nye A Hint of Summer, vi har klar allerede nu. 

Vi trækker lod blandt alle kommentarer mandag morgen, og sender den til dig med det samme, hvis du er så heldig, at vinde.  

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Kærligst, Rudolph Care ♥

 

Gentle Cleansing Foam

150 ml
265,00 kr.
Please wait..
 

Moisture Delight

50 ml
395,00 kr.
Please wait..

Andreas historie

Begyndelsen på en god slutning

Andreas kropsrutiner

”Jeg kan ikke leve uden at smøre min krop ind i noget, der fugter. Da jeg var yngre, døjede...

Acai Body Scrub

Acai Body Scrub
Share on: