Vinterferie med den helt rette hudpleje

Sneklædte bjergeBeskyttelse og fugt på sneklædte bjerge


Skal du afsted på ski i din vinterferie, så skal du pakke din taske med produkter, der både beskytter mod solens skadelige UVA og UVB stråler – og produkter, der tanker din hud op med nærring og fugt. Også selvom solen ikke skinner på din ferie, er det vigtigt at beskytte din hud, da strålerne selv på en overskyet himmel vil blive reflekteret i sneen.

Et par gode rejsevenner til din skitaske er Sun Face Cream med faktor 50 og Acai Anti-ageing Facial Oil. Ansigtssolcremen vil både beskytte din sarte vinterhud mod skadelige stråler med den høje solfaktor – og kan samtidig erstatte din ’normale’ ansigtscreme på ferien, da solcremen er fyldt med fugtgivende og opstrammende ingredienser, så huden bevarer en fin overflade og sin spændstighed.

Et lille tip til ekstra beskyttelse er at have Sun Stick SPF 50 med i din lomme, når du bevæger dig rundt på de snefyldte bakker. Den lille solstift er nemlig let at have med og sørger for at beskytte din hud på ekstra sarte og udsatte områder. Brug den gennem dagen på f.eks. næseryg, kindben eller på dine læber.

Sun Stick Rudolph Sun

I det kolde, frostrige klima kan din hud dog have brug for lidt ekstra pleje, og derfor kan det være vigtigt at booste huden med fugt. Brug et par dråber af den eksklusive ansigtsolie i Facial Oil, før du påfører Sun Face Cream og massér forsigtigt den rene, økologiske acaiolie ind i dit ansigt. Olien er fyldt med antioxidanter og essentielle fedtsyrer, der beriger din hud i dybden og efterlader den med et smuk glød. Du kan både bruge olien før du skal ud på bakkerne og om aftenen for at pleje huden efter en lang dag på ski.

Trænger din krop til en fugtgivende kur på de ekstra kolde dage, kan vi anbefale dig at prøve vores Body Balm, der er blødgørende luksus på krukke. Den bløde balm består af rene, økologiske olier og sunde fedtstoffer – og indeholder intet vand, så balmen virker ekstra rig i både konsistens og næring. Brug balmen som en luksuskur over hele kroppen; påfør den bløde balm efter et varmt bad, og mærk, hvordan balmen smelter ind i din hud, når du masserer balmen blidt ind. Så vil din hud hurtigt være klar til en ny dag i bjergene.

Ferielykke - Andrea RudolphSolfaktor og glitrende fugt til din strandtaske


Er du en af de heldige, der skal nyde vinterferien på en hvid sandstrand? Pak din kuffert med produkter fra Rudolph Sun. Sun Face Cream faktor 30 er en ideel dagcreme på din solferie. Det er vigtigt at bruge en høj solfaktor, da den sarte vinterhud har brug for ekstra beskyttelse og tilvænning til solstrålerne. Sun Face Cream leverer effektiv solbeskyttelse og plejer samtidigt din hud med fugt, så cremen kan erstatte din ’normale’ ansigtscreme. Solcremen er fyldt med naturlige, aktive ingredienser som kamille, der virker beroligende, agurkekstrakt, der opstrammer og æbleekstrakt, der fornyer celleproduktionen, så huden efterlades velnæret og spændstig.

Tip til fugt og solbeskyttelse

”Jeg bruger altid Anti-ageing Serum under min ansigtssolcreme, for at modvirke rynker. Serummet giver min hud modstandskraft med antioxidanter og fugt, mens solcremen beskytter mod strålerne. Det er virkelig et godt makkerpar.”

- Andrea Elisabeth Rudolph

Husk at beskytte din krop med solcreme gennem hele dagen. Sidste sommer lancerede vi to nye produkter i vores solserie; Sun Body Lotion SPF 30 - Shimmer Edition og Aftersun Shimmer Sorbet – der begge er fyldt med nærende ingredienser og er tilsat et strejf af guld.

Brug solcremen Sun Body Lotion SPF 30 – Shimmer Edition gennem hele dagen, når du opholder dig i solen. Sun Body Lotion SPF 30 – Shimmer Edition virker både fugtgivende og beskyttende med solfaktor 30 - og beriger samtidigt din hud med det smukkeste, gyldne skær, så din hud får en smuk glitrende glød. Sun Body Lotion SPF 30 – Shimmer Edition har en let, blød konsistens, som hverken fedter, hvidter eller klistrer.

Pst… Det er ikke nødvendigvis alle i familien, der er så vilde med glimmer, som vi er. Vores prisvindende klassiker Sun Body Lotion SPF 30 findes også uden glimmer her – og så har vi skabt en særlig solserie til familiens mindste – der er helt uden parfume, så du også kan give dine børn den bedste solbeskyttelse, når i rejser afsted.

Rudolph Sun Shimmer Editions

Efter en lang dag i solen kan huden have brug for fugt og pleje. Aftersun Shimmer Sorbet er et beroligende aftersun-produkt; rig på aktive, naturlige ingredienser, der både heler og opfrisker din hud. Aftersun Shimmer Sorbet indeholder jordbær, der renser med et højt indhold af magnesium og calcium, multebær, som er en stærk antioxidant med antiinflammatoriske egenskaber, og aloe vera, der giver en kølende og lindrende fornemmelse. Kokosolie og sheasmør virker blødgørende og tilfører din hud fugt.

Med en let og delikat konsistens vil Aftersun Shimmer Sorbet føles som kølende sorbet mod solvarm hud. Det fine strejf af guld efterlader din hud med en smuk, glitrende glød – så du vil stråle natten lang på din ferie.

Tip til den første stranddag! Efter en lang vinter kan man nemt frygte den første dag med selvlysende ben på stranden. Forbered vinterbleg hud med bare en anelse farve og skab en let glød med den økologiske selvbruner A Hint of Summer, så du på forhånd kan føle dig klar til bare ben, sommerkjoler og bikini.

Share on: