Vinterglæder

Mommy & Me Vinterens sidste måneder kan føles lidt lange og grå, især hvis man altså ikke lige er den heldige type, der stikker afsted mod varme, palmer og hvid sandstrand. Men februar er lige om hjørnet, og så er der faktisk ikke længe til at kalenderen viser forår, og dagene igen bliver både lysere og længere.

Det glæder vi os til, men derfor behøver de sidste vinterdage ikke at være noget, som skal ’overstås’. Tværtimod lægger vintermånederne op til hyggelige stunder og kærlig selvomsorg – og lige præcis derfor gør vi en dyd ud af at bevare en let energi og godt humør – og i team Rudolph Care fylder vi kalenderen med nydelse. Har du brug for lidt inspiration, så deler vi med glæde vores små tips og tricks til et positivt vintersind - og til at gøre vinterdagene lidt lækre her.

- Team Rudolph Care <3

Rudolph Care selvomsorgPlads til afslapning og sofahygge

 

”Jeg bliver altid lidt mere inaktiv om vinteren, men udnytter at mørket og kulden tillader lidt ekstra tid til indendørshygge. Lige nu bruger jeg (måske lidt for) meget tid på sofaen omgivet af stearinlys, sammen med Netflix og serien Modern Family. Den er simpelthen så sjov, varm, kærlig og hyggelig og gør laaaange mørke aftener lidt rarere. Og så skinner solen altid, i alle afsnittene, så man næsten kan mærke varmen, der forhåbentlig snart kommer til lille Danmark. 

For at gøre vinteren lidt mere lækker er Facial Scrub Mask og A Hint of Summer uundværlige for mig. Det er det perfekte par, når min hud skal have lidt mere glød - hvilket den i høj grad trænger til. Lidt farve i kinderne hjælper virkelig meget på humøret og følelsen af velvære, når alt føles lidt gråt, koldt og mørkt. Håndcremen er også et must for mig, og jeg sørger altid for at have den lille rejsestørrelse med i jakkelommen eller tasken, så mine tørre vinterhænder kan få lidt kærlig og tiltrængt pleje.”

- Frederikke

Et koldt gys for ny energi

 

”For mig er januar en måned, hvor jeg har prøvet og give mig selv en masse forkælelse. Jeg vinterbader så meget som muligt, fordi det gør mig så glad og giver mig en masse energi - og så har jeg fået en del massage og også deltaget i Yoga, som jeg vil prøve at fortsætte med så meget som muligt. Jeg har også fået en slowjuicer, så jeg kan få fyldt op med masser af vitaminer fra de lækre juice.

De produkter som jeg forkæler mig selv rigtig meget med lige nu, er vores fantastiske Body Balm, som virkelig giver mig så meget velvære, når jeg kommer hjem fra mine badeture... Og så er jeg også flittig bruger af vores Facial Scrub Mask.”

- Heidi

Body Balm i skønne omgivelserLevende lys, glad musik og A Hint of Summer

 

”Jeg lytter til glad musik (som Justin Timberlakes Can’t Stop the Feeling!) og tænder MANGE levende lys, som det første når jeg kommer hjem…

I vintermånederne sørger jeg også for at være bedre til at bruge tid på mig selv… Body Balmen bliver flittigt brugt for at nære huden i de kolde måneder, men også vores selvbruner A Hint of Summer, for hold da op - den er uundværlig i en mørk tid, hvor man kun længes efter længere dage og lyse morgener med fuglekvidren - og bare en anelse af sommerfornemmelser i ansigtet.”

- Annette

Varme stunder med familien

 

”For at gøre januar lysere tager jeg til solens lys og varme med min familie. Det glæder vi os alle til. Har man ikke mulighed for at rejse i januar eller februar, kan man planlægge den næste tur, man har mulighed for at tage på i løbet af året. Det luner og lysner at have det at se frem til.

Hygge med venner og familie er også dejligt i disse vintermåneder. Leg med børnene. Byg en hule. Bag boller eller ta’ på en tur i skoven og få frisk luft og rørt sig lidt. Jeg vil ikke undvære Facial Scrub Mask og Facial Oil til min hud om vinteren. Det er den ultimative blødhed, smidighed og glød til en vinterbleg hud. Lidt økologisk selvbruner fra A Hint of Summer skader heller ikke.”

- Dorthe

En god hårvaskBlødhed og (sauna)varme
 

”For mig er det vigtigt at få skuldrene ned og skabe plads til ro og balance. Jeg er så kuldskær – særligt i vintermånederne, så for at afspænde kroppen og slappe helt af elsker jeg at gå i sauna. Det behøver hverken at være fulgt af en svømmetur eller et koldt vinterbad, jeg kan sagtens bare finde på at pakke en taske med et håndklæde og mine favorit produkter – og så bare hoppe direkte i saunaen. Det er simpelt og gør mig bare så godt at blive gennemvarmet – både i sind og krop. Og så er det en skøn bonus, at huden bliver så smuk og blød efterfølgende.

I min taske pakker jeg vores rejsestørrelser både til krop og hår. For at gøre oplevelsen lidt lækre bruger jeg Facial Scrub Mask som ansigtsmaske og lader den sidde lidt længere (gerne i 10 minutter) før jeg vasker den af. Og så plejer jeg faktisk at bevare Forever Soft Conditioner i mit hår, når jeg går ind i saunaen, så produktet virkelig får lov at virke og trænge endnu dybere ind i hårstråene. Det gør håret så blødt og velplejet efterfølgende. Så er jeg klar til at gå ud i vinteren med en rolig, men ny energi.”

- Julie

 
En ny kalender fuld af lyspunkter

 

”Jeg fylder min kalender op med en masse gode aftaler og oplevelser med familie og venner. Januar burde som minimum byde på en rigtig god fest. Og så bruger jeg også januar til at tænke over, hvad resten af året skal bringe. Jeg får booket lidt ferie ind, små weekendture til sommerhuset, planlagt en fest eller to, som tilsammen lyser godt op i mørket. Selvfølgelig tilsat stearinlys, som jo er det hyggeligste på en kold vintermorgen.

Jeg kan ikke undvære vores Body Lotion, når kulden bider. Min hud kan blive knastør, så jeg elsker vores lotion hver morgen efter badet. Den beroliger i min hud og holder den fugtmættet hele dagen. Og mens jeg er i gang, får min yngste dreng også en tur. Acai Body Lotion er nemlig også genial på hans tørre og til tider lidt eksemplagede hud.” 

- Josephine

Frostklar luft og ekstra vitaminer

 

”I Norge er det mye snø akkurat nå, som gjør januar til en utrolig lys og magisk måned. Alt blir lettere med snø, selv om man må måke ut bilen sin om morgningen. Frisk luft og trening er helt nødvendig, for at min kropp holder seg oppe i vintermånedene, man får liksom ingen ting gratis, så jeg tar litt ekstra vitaminer og passer på gode doser med D-vitamin.

Jeg kunne ikke kommet meg gjennom vinteren uten Acai Facial Oil, det er verdens beste olje for stram og tørr vinterhud, og den etterlater huden min med masse glød i tillegg. Jeg bruker Facial Scrub Mask tre ganger i uken og klapper forsiktig inn oljene - etter at jeg har skylt huden med varmt vann. Lifesaver! A Hint of Summer skal jeg bruke fast en gang i uken frem til våren titter frem. Det er uten tvil verdens beste selvbruner. Kroppen blir smurt inn med Body Balm, og hendene mine får hver kveld en god dose håndkrem.”

- Camilla

Alfred og Andrea Lys, familiehygge og Mommy & Me

 

”Jeg lader altid lyskæder (indendørs og udendørs) hænge fra julen i hele januar og februar - de mørkeste måneder. Jeg tænder flere stearinlys og sørger altid for, at der hyggeligt når resten af familien vågner. Jeg syntes faktisk, at det kan være ret hyggeligt med korte, mørke, kolde dage og tror på, at en positiv livsindstilling også gør januar lysere. Derudover går jeg totalt maren-modsat på alt, hvad der hedder januar uden alkohol og sukker… Hvorfor skulle man dog slå sig selv i hovedet i netop de “hårdeste” måneder på året?

I år har Mommy & Me været flittigt brugt for at gøre januar lidt blødere. Jeg bruger den dagligt året rundt i blandt andet bleområdet til mine to mindste - og til både babymassage, og som balm til hele deres dejlige, små kroppe efter et bad. Men i disse kolde måneder bruger jeg den også hver eneste dag til deres små kolde kinder for at beskytte dem mod kulde. Produktet indeholder ikke vand, så derfor er det perfekt at bruge nu. Den er også god til deres små røde næser og sutteskader på hagen.,.. Jeg er også selv taknemlig for den til mine amme-brystvorter - ikke kun i vintermånederne.”

- Andrea

En prioritering af ’mig-tid’

 

”For at gøre årets første måneder lidt lysere prøver jeg at have ’mig tid’. Det behøver ikke at være lang tid af gangen, men en halv til en hel time om dagen gør, at jeg får overskud til resten af dagen sammen med min familie og på job. ’Mig tid’ er f.eks., at jeg har besluttet mig for at løbe Copenhagen Marathon til maj. Det betyder lige nu mange løbeture, men hver gang jeg har været afsted, giver det mig noget ekstra energi, som man godt kan have brug for i disse mørke og kolde vintermåneder. En anden ting, som jeg også prøver at gøre til en fast rutine en gang om ugen, er at jeg efter et langt bad, hvor jeg har brugt vores fantastiske Body Scrub, bruger mit yndlings, luksus produkt til kroppen - vores Body Balm. Den er himmelsk, og et produkt, som jeg virkelig føler, jeg forkæler min krop og sind med, når jeg bruger! Enten påfører jeg den over hele kroppen eller bruger den som natmaske i årets første måneder til en tør vinterhud.”

- Camilla

SOS til tørre vinterhænderBobler og bløde kys med Lip Balm

 

”Januar er lig med bobler - masser af bobler! – der skal skåles for en ny start, og for alt det gode, der skete i 2017.  I vintermånederne er vores Lip Balm en af mine yndlingsprodukter – der skal nemlig kysses mere i den mørke tid, og det kræver lækre, bløde kysse-læber!”

- Jane

Glæden ved det nye år

 

”For at gøre året første måneder lidt lysere, bruger jeg en masse penge på udsalg og bestiller rejser til at se til frem i foråret - haha. Den står på masser af afslapning, så jeg sørger for ikke at lave for mange planer med familie og veninder. Og så fylder jeg gerne kalenderen med nogle små udflugter til spa steder eller massage. Jeg bruger også gerne årets første måneder til at sætte mig nye mål; hvor jeg vil hen - og hvad jeg vil opnå i det kommende år.

De produkter som er uundværlige i vintermånederne er klart Body Scrub, A Hint of Summer, Hand Cream, Body Balm, Facial Scrub Mask og Facial Oil. Så bliver det hele klart meget mere behageligt og blødt! Mine hænder har det med at udtørre hele tiden, så der bliver virkelig brugt meget håndcreme og scrub.”

- Louise

Familietid og friske kinder

 

”Kvalitets tid med min familie er noget, der gør min måned lysere. Selvom det er mørkt og koldt udenfor, giver det noget, at bevæge sig udenfor og få røde kinder. Vi tager på udflugt i skoven, til legepladsen og til vandet. Naturen har en evne til at give energi og overskud. Når det så er sagt, kan noget af det bedste også være, at blive hjemme og putte under dynen, tænde lidt lys og spise bland-selv-slik.

Mit favorit produkt, når vinden er kold, og vejret er gråt, er Acai Body Lotion, som tilfører kroppen en masse fugt. Huden har tendens til at blive enormt tør i kulden, så at have Hand Cream og Lip Balm ved hånden, når man er på farten, er klart også en favorit hos mig”

- Stella

 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

100 ml
245,00 kr.
Please wait..

En gylden guide til sommerglød

A Hint of Summer

Guide til vinterens hudpleje

Din hud har brug for en særlig form for beskyttelse i de kolde vintermåneder, og hvis du ikke...

Massageguide til dig selv

Måske læste du vores guide til babymassage i november og sad og blev lidt misundelig over al den...
Share on: