VORES FAVORITTER

Jeg ville aldrig bruge andet end vores bodylotion. Den er fantastisk. Den trænger let ind i huden uden at fedte, og sikrer mig lækker, gennemfugtet hud, så jeg ikke sidst på dagen går rundt med indtørrede stænger. Derudover ved jeg, at det ikke er skadelig kemi som havner i kroppen på mig, for det er jo der bodylotionen forsvinder hen, når flasken er tom. 

(... men jeg ville heller aldrig undvære vores Facial Oil. Den giver en perfekt glød. Eller Body Balm, som også er helt uundværlig, specielt som ansigtsmaske om natten. Man kan seriøst se forskel om morgenen, hvor belønningen er frisk hud.) 

Jane

 

Hvis jeg en dag ikke skulle arbejde hos Rudolph Care mere, så ville Cleansing Milk være det produkt, jeg under alle omstændigheder ville sørge for have på hylden derhjemme. Jeg elsker den. Den kan bruges med og uden vand, den svier ikke, fjerner selv de værste pandaøjne, er parfumefri og så mild, at selv hvis man er lidt for “voldsom” med at få krudtet af, så giver den ikke røde øjne.

(Men, der er jo også Body Lotion. Den er bare mega god. Intet mindre. Drøj i brug, dufter præcis så lidt, at den ikke overdøver duften af mig, og så har mit bekendtskab med den gjort, at jeg har fundet ud af, at mange af de bodylotions, jeg tidligere (og billigere) har købt, har været lidt klistrede og “påtrængende”. Jeg har tit undret mig over, hvorfor mange vælger, at bruge færreste penge på det, der skal pleje størstedelen af kroppen, når valget står mellem om man vil bruge flest penge på krop eller ansigt.)

Sofie

 

Det er virkelig svært kun at vælge et produkt, for jeg har jo næsten alle produkterne som favorit. Men overfavoritten må være Anti-Ageing Serum, fordi jeg oplever, at den virkelig gør en forskel. Især på opstramning, men også fordi den formindsker mine porer – noget som er super vigtigt for mig.

(Facial Mist er jeg også nødt til at nævne. Jeg er vild med den opstrammende fornemmelse og bruger den meget i løbet af dagen, og så elsker jeg duften, som jeg er helt afhængig af.)

Heidi

 

Første gang jeg prøvede vores Anti-ageing Serum var tilbage i marts 2013, da jeg lige havde født min første søn. Jeg havde fået en lille laboratorieprøve med hjem fra kontoret for at teste, og jeg blev afhængig fra dag et. Serummet giver en virkelig fin ensartet hud og tilfører masser af fugt, så huden bliver så blød, så blød. Jeg kan vitterlig se forskel. Det er som at få et boost af energi. Jeg bruger den hver dag under min dagcreme og den sarte, fine duft sender mig lige tilbage til en helt magisk tid. 

Josephine

 

Sun Face SPF 30 må være det produkt, jeg helst ikke vil undvære. Den er fugtende nok til at fungere som dagcreme, konsistensen er let fyldende og på ingen måde fedtet, og så giver den min hud en fin glød, der gør makeup overflødigt. Men det bedste af alt er, at min hud ikke flipper ud i urenheder af solcremen, som den ellers har tendens til at gøre, når der er SPF i creme.

(Men hvis jeg måtte vælge to produkter, så var Anti-ageing Serum også med på listen. Den kommer altid på under min solcreme, fordi de to produkter er det bedste makkerpar i solen. Min hud tankes op med udglattende og opstrammende pleje og bliver bare pænere hver gang jeg bruger serummet koncentreret i en periode.)

Stinne

 

Når jeg har god tid elsker jeg min Body Balm. Hele kroppen får en omgang, men det allerbedste er når fødderne skal forkæles. Tæerne nusses og smøres godt med balmen, og selvom jeg kun bruger et par minutter på det, så føler jeg simpelthen, at jeg får en fodbehandling.

Annette


Mit absolut favoritprodukt er vores Facial Oil, men det er altså svært kun at vælge et! Olien er den ultimative luksus for min hud. Den giver den fineste, naturlige glød og min hud føles gennemfugtet hele dagen igennem. Elsker, at jeg kan bruge den alene både morgen og aften eller under min creme, hvis huden har behov for det. Olien trænger hurtigt ind og det fedter ikke som man andre olier måske kan have tendens til.

Camilla D

 

Facial Oil, er det produkt, jeg virkelig ikke ville leve uden. Olien giver altid ultimativ glød og smidighed til huden. Jeg elsker, at den både kan bruges alene og sammen med andre ansigtsprodukter. Normalt bruger jeg serum under olien, men når jeg rejser og skal have absolut minimum med, så er det bare olien og Sun Face Cream SPF 30, jeg sørger for at få med.

Dorthe

 

Min favorit er Cleansing Foam. Jeg elsker følelsen den giver – af både blødt skum og frisk hud. Selv på min jordomsejling havde jeg den med, og jeg kan afsløre, at den kan bruges til at vaske alt med, og så er den super drøj i brug.

Camilla S

 

Min favorit er Cleansing Foam. Jeg fjerner altid makeup og renser hud mens jeg er i bad om aftenen. Jeg fordeler to pump skum i mine hænder og så masserer jeg mit ansigt. Så skyller jeg bare mit ansigt med vand og får en hud som er fuldstændig ren og fri fra makeup. Det er så nemt, og en dejlig følelse at gå i seng på. 

(Blossom Shampoo er altså også min favorit. Den gør mit hår så blødt, efterlader min hovedbund med god samvittighed og så dufter den bare fantastisk. Den er uundværlig!)

Cecilie

 

Jeg kan ikke undvære Acai Facial Scrub Mask i min skønhedsrutine! Jeg har brugt den milde skrubbecreme- og maske gennem flere år –  også lang tid før jeg begyndte at arbejde hos Rudolph Care. Da min hud er en anelse sart og bliver let tør, er det vigtigt for mig at vælge milde, men effektive renseprodukter. Acai Facial Scrub Mask eksfolierer min hud blidt og efterlader den både ren og fuld af fornyet energi. De små acai- og abrikoskernekorn sætter nemlig gang i cellefornyelsen og fjerner døde hudceller, så huden får en smuk glød. Og den samtidigt fyldt med fugtgivende olier og sheasmør, der giver min hud en dybdevirkende fugtkur – en perfekt kombi til min lidt sarte hud. Jeg bruger den en gang om ugen og lader gerne skrubbecremen virke som fugtmaske i 10 minutter, før jeg vasker den af. Et voilà; dejlig, frisk glød og gennemfugtet, ren hud!

Julie

 

Body Scrub er min favorit. Den er dejlig let at bruge og forandrer sig til mælk, når den kommer i kontakt med vand. Scrubben glider let af kroppen, når den har gjort sit arbejde og efterlader huden blød, forfinet og fugtet. Jeg synes, det er den bedste scrub til kroppen.

Louise

 

 

Og Andreas favorit?

Facial Oil er den essentielle anti-age og grundstenen i Rudolph Care. Både i produkterne fordi acaibærret og olien herfra går igen i de fleste af den, men også fordi, det er olien, der gør os bæredygtige. Jeg har besøgt de 200 indianere i Amazonas jungle, der plukker bærrene og sælger dem til os. Vi støtter også deres lokale skole og er med til at uddanne børnene. Er med til at lære dem om vigtigheden af at bevare regnskoven – både for dem selv, men også for verden. Lidt fortærsket sagt, er regnskoven jo verdens lunger. Jeg har altid været vild med den ansigtsolie, men efter jeg var nede og besøge dem i regnskoven, så er jeg bare tilbage i den regnskov, hver gang jeg bruger den. Dengang det gik stramt med Rudolph Care og vi ikke lavede nogen penge og fremtiden mildest talt var lidt uvis, kan jeg huske, at jeg tænkte, at uanset hvad der sker, så skal jeg bare holde liv i den ansigtsolie. Facial Oil er bare hjertet i Rudolph Care.

 

Acai Body Balm Limited Edition

850 ml
995,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Lotion

100 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Scrub

200 ml
325,00 kr.
Please wait..
 

Acai Facial Oil

15 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Acai Body Oil

200 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Sun Face Cream SPF 30

50 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Sun Body Oil SPF 15

150 ml
285,00 kr.
Please wait..
 

Mommy & Me Travelsize

45 ml
245,00 kr.
Please wait..
 

Mommy & Me

145 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Golden Kiss Body Oil

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Keep On Rolling Deo

50 ml
165,00 kr.
Please wait..
Share on: