Vores favoritter til foråret

Rudolph Care på badeværelseshylden”En klar forårsfavorit er A Hint of Summer. Man må bare i gang med at snyde lidt med den dejlige sommerglød; for inden man ved af det, skal benene vises frem - så det gælder om at være klar!”

- Jane

”Jeg er optimist og satser på masser af forårssol - og så er det jo vigtigt at være klar! Mit favorit-forårsprodukt må være Body Scrub. Jeg elsker følelsen af blodet, der ræser rundt i kroppen, når man sætter gang i blodomløbet, og samtidigt fjerner alle de døde kedelige hudceller. Den gør min hud dejlig blød og strålende klar til solcreme og forårssol.

- Andrea
Body Scrub fra Rudolph Care”Mit yndlingsprodukt lige nu er helt afgjort Moisture Delight. Jeg har glædet mig enormt til, at cremen skulle blive klar til lancering. Jeg har så meget savnet en let ansigtscreme, som kunne berige min hud med netop den mængde af fugt, som jeg synes den trænger til efter en lang vinter. Jeg er også ret vild med at denne ansigtscreme er på tube - den er nem lige at stoppe i tasken og tage med på farten.”

- Helene

”En min "all-time favorite” hele året rundt er Cleansing Foam. Jeg er helt overbevist om, at jeg ikke kan leve uden den. Den gør det så nemt at rense hud både morgen og aften, og så kan jeg mærke at min hud allerede er blevet rigtig glad for den nye Moisture Delight.”

- Cecilie

Rudolph Care forårsfavoritter”Kombinationen af Body Lotion & A Hint of Summer er et klart yndlingsmatch om foråret, så jeg kan snyde mig til en smule farve på mine ellers kridhvide ben.” 

- Josephine

Moisture Delight blandet med A Hint of Summer er fantastisk sammen her til de lyse tider, da det er en let behagelig creme - blandet med lidt glød :-)”

- Louise

Mist Delight & Moisture Delight fra Rudolph Care

”Jeg har faktisk fået en ny forårsfavorit i år. Jeg har aldrig før været fast bruger af ansigtsmists, men efter lanceringen af vores nye Mist Delight – er jeg blevet virkelig glad for at have ansigtsmisten med mig på farten. Misten giver et let, fugtgivende forårspust – der forkæler gennem dagen. Jeg har både en Mist Delight i rejsestørrelse liggende i min bil og i min toilettaske – og er blevet så glad for det opfriskende pust af energi, som den giver huden. Og så er den også genial til forårets- og sommerens kommende ferier og flyrejser.”

- Annette

”Mit yndlings-forårsprodukt er Moisture Delight og A Hint Of Summer. Fugt og fin glød til huden! Hvis forårssolen skinner – er Rudolph Sun og Sun Kids også et must til hele familien.”

- Dorthe

Rudolph Care forårsfavoritter - A Hint of Summer

A Hint of Summer er mit yndlingsprodukt i forårsmånederne, da den giveren fin gylden glød til den ellers vinterblege hud.”

- Line

”Uanset om forårssolen skinner eller ej, så skal jeg uden tvivl forkæle mig selv med A Hint of Summer. Mit humør siger forår - og det samme må min hud gerne gøre. Så må man snyde sig til lidt kulør - med god samvittighed selvfølgelig”

- Camilla

"Mit yndlingsprodukt til foråret er Sun Face SPF 30 - nu når solen begynder at titte frem, er det meget vigtigt for mig at beskytte min hud mod forårssolen (som er skarpere - end man lige går og tror). Derudover elsker jeg at bruge Lip Balm, ikke kun til læberne, men også på mine øjenlåg og kindben - det giver lidt shine og bidrager til et dejligt friskt forårslook."

- Stella
Rudolph Sun SPF 30 - forårsbeskyttet hud”Med april er foråret for alvor kommet, og vi har allerede haft nogle skønne, solrige dage, som jeg sådan håber på mange flere af. Jeg er derfor begyndt at bruge min Sun Face Cream SPF 30 som min faste dagcreme – og jeg bruger den hver morgen under min makeup. Sun Face Cream SPF 30 plejer både huden med høj beskyttelse og masser af fugt – og så har den en meget let konsistens, som også gør den ideel f.eks. at lægge sin makeup på. Den efterlader på ingen måde huden fedtet. Det er dejligt at vide, min hud er velbeskyttet i forårssolen – og så giver solcremen tilmed en smuk glød.”

- Julie

”Akkurat nå, er det Rudolph Sun som er mine viktigste produkter i den sterke vårsolen. Sun Stick SPF 50 er med overalt!”

- Camilla

3 tips til forårsbeskyttet hud

Husk hænderne Til trods for at vores hænder ofte er ekstra udsatte, kan vi nemt have tendens til at...
 

Moisture Delight

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

A Hint of Summer

50 ml
345,00 kr.
Please wait..
Share on: