World Water Day

Rudolph Care International Water Day”Jeg elsker vand. Måske fordi jeg er født i et vandtegn? Vand giver mig en ro som intet andet. Det er essentielt for mit velbefindende. Lyden, synet og duften af havet påvirker mig og giver en skøn lykkefølelse – uanset om havet er fladt og stille eller rusker og stormer.

International Water Day med Rudolph CareJeg synes, at det er forfærdeligt, og det ligger mig på sinde, at verdenshavene svømmer i plastik. Alt det dyreliv, det går ud over, og alle de mennesker, som det berører. Mange steder rundt omkring i verden, er miljøet ødelagt og efterlader mennesker med beskidt - eller slet intet drikkevand. Jeg føler et ansvar både som forbruger, men også som producent, og vi skal gøre noget. Vi gør allerede en del for miljøet ved at certificerer vores produkter med miljømærket Svanen og den økologiske Cosmos certificering. Den dobbelte certificering er din garanti for, at indhold og indpakning til hvert enkelt produkt er nøje udvalgt ud fra, at dyrkning, forarbejdning, produktion, arbejdsforhold, nedbrydning og emballage lever op til strenge krav til miljø og sundhed. Men vi kan gøre mere. Og har det vi tænkt os at tage fat på i år. Vi skal tage nogle initiativer for at skabe forandring.

Derfor vil jeg gerne høre dit bud på, hvad du synes, at vi kan gøre som producent? Og hvad vi alle kan gøre som privatpersoner. For jeg tror på, at mange bække små gør en stor å. 

Rigtig glædelig World Water Day."

Andrea Elisabeth Rudolph 

Ny energi med et vinterbad

Hvordan kom du i gang med at vinterbade? ”Jeg elsker at bade og har altid godt kunne lide at...

Rudolph Cares hjerte

"Jeg har rejst meget i Brasilien og er stødt på acaibærret flere gange - dog uden at vide,...
Share on: