Dag- og natcreme fra Rudolph Care

Oplev udvalget af naturlige og luksuriøse ansigtscremer fra Rudolph Care, der på hver deres måde sørger for velplejet og lækker hud – fuld af liv. 

 

Firming Therapy Moisturizer

50 ml
795,00 kr.
Please wait..
 

Moisture Delight

50 ml
395,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream

50 ml
495,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-ageing Facial Moisturizer

50 ml
595,00 kr.
Please wait..
 

Face it, you’re beautiful

0 ml
995,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-Ageing Facial Moisturizer Travelsize

20 ml
295,00 kr.
Please wait..
 

Acai Anti-stress Facial Cream Travelsize

20 ml
249,00 kr.
Please wait..
 

Toilettaske

0 ml
395,00 kr.
Please wait..

Rudolph Cares hudpleje-guide

Hvilken ansigtscreme og serum skal jeg vælge – og hvad med ansigtsolie?

En ny skønhedsstandard

Rudolph Care er mere end blot et skønhedsbrand - det er starten på en ny skønhedsstandard

Hvilken dagcreme passer til mig og min hud?

Din hud påvirkes af skiftende årstider, livsstil, sygdom, stress osv., som kan være med til at bestemme, hvordan din hud føles og ser ud. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på huden og føle efter, hvordan huden har det. 

Er din eksempelvis hud stram, irriteret, har tørre områder eller mangler glød? Din huds behov varierer hele tiden – og derfor er det godt at mærke efter, så du kan vælge den helt rette dagcreme, som passer til din huds behov, der hvor du er.

Er din hud sensitiv, tør eller har den tendens til at blusse op, kan en afbalancerende, fugtgivende og beskyttende dagcreme som Acai Anti-stress Facial Cream være ideel.

Har du kombineret hud eller en mere fedtet hud? Så vil en let dagcreme som Moisture Delight være et godt match, der giver fornyet energi, fugt til huden med en lækker og let konsistens.

Søger du en dagcreme, der giver dig smidighed og fugt med økologiske olier og nærende ingredienser – og som samtidig bekæmper fine linjer, anbefaler vi Acai Anti-ageing Facial Moisturizer.

Drømmer du om et intenst fugtboost og hyaluronsyre, der samtidigt arbejder med hudens struktur, rynker og linjer, så huden efterlades med fylde, fugt og glød, så skal du vælge dagcremen Firming Therapy Moisturizer, der er ideel til en tør hud.

Naturlig natcreme fra Rudolph Care

Du kan bruge alle fire naturlige ansigtscremer fra Rudolph Care som en del af din aftenrutine – som plejende og genopbyggende natcremer. De forskellige ansigtscremer kommer nemlig virkelig til deres ret, når de bliver brugt i din skønhedsrutine som natcreme. Det skyldes, at de økologiske og naturlige ingredienser virkelig får tid til at virke uforstyrret over natten. Derfor kan det være en god ide at bruge din natcreme til at fokusere din hudpleje ved at bruge en anden ansigtscreme om natten end den, du bruger om dagen. 

Du kan fx bruge natten til at tanke din hud op med hyaluronsyre, intensiv fugt og genopbyggende pleje med Firming Therapy Moisturizer, der giver din hud et naturligt løft, fylde og fugt – og kombinere med en rig dagcreme om morgenen, som beskytter din hud mod vind, vejr, forurening, hverdagstravlhed og andre stress-faktorer som fx Acai Anti-stress Facial Cream. 

Gå på opdagelse i Rudolph Cares ansigtscremer – og mærk efter, hvilken kombination du drømmer om – og hvad din hud har brug for netop nu. Læs også vores hudpleje guide her.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge til din hud, er du altid mere end velkommen til at skrive til Rudolph Care-teamet på kontakt@rudolphcare.com